Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tuplakääk-podcast on julkkisjuoruihin keskittyvä makasiiniohjelma, jossa perehdytään mm. Hollywood-eliitin valeavioliittoihin, Englannin kuningashuoneen synkimpiin salaisuuksiin sekä Béyoncen ja muiden taruhahmojen salaraskauksiin. Tuplakääk on oivallista eskapismia aivoillesi. Tätä ohjelmaa ei suositella tosikoille. Ohjelmaa vetävät Musla-blogistaan tutut Enni Koistinen ja Kirsikka Simberg.

iTunes RSS SoundCloud

 

Bonusjakso: Game of Thrones – jälkipuinti: Sarja loppui, meidän mielipiteet ei. Sansan suolaus, Westerosin tulevaisuus ja Ennin eroottinen fan fiction.

27. James Charles ja Tati -draama, Kimin & Kanyen ja Harryn & Meghanin lasten nimet: Mistä kauneusvloggaajien draamasta on kyse ja does anybody really give a shit? Analysoimme myös Kimin ja Kanyen uuden lapsen nimeä ja pohdimme onko Harryn ja Meghanin Archien etunimi oikeasti lempinimi. Kirsikka kertoo vitsin. Euroviisut jälkipuinnissa: Miten Madonnalla meni ja kuka vei kisoissa henkisen voiton.

26. Beyoncén Homecoming & #freebritney: Britney Spears on vanki! Vapauttakaa Britney, käskee Tuplakääk. Beyoncén Netflixin Homecoming-dokkari on nyt katsottu – Kirsikka ja Enni ovat asiasta montaa mieltä.

Bonusjakso: Game of Thronesin puolivälianalyysi: Missä mennään kolmannen jakson jälkeen? Kuka on parasta tykinruokaa, miten käy Jon Snow’n ja Danyn suhteelle? Entä tuleeko Westerosiin demokratia? Tuplakääk paneutuu aiheeseen.

24. Leonardo DiCaprio, Cardi B:n riskaabeli pyllyoperaatio ja Spaissareiden horror-treenit: Erään kuulijan erittäin mehukas Leonardo DiCaprio -juoru ja mihin kaikkeen Notre Damen korjausrahat vois käyttää? Ainakin Spaissareiden välienselvittelyterapiaan.

23. Ariana Granden ja Beyoncen Coachella-esitykset, Kylie Jenner ja Jayden Smith: Coachella-spesiaali! Puhutaan festareilla nähdyistä asuista, Ariana Granden pimeästä esityksestä ja suunnitellaan kulmakarvojen kohotusleikkauksia.

22. Gwyneth Paltrown jadepimppimuna ja muut outoudet & Ronaldon perhekuviot:
Onko Gwyneth Paltrow muka ensimmäinen joogaaja? Ainakin hän laittoi ensimmäisten joukossa jadekiven ”sinne”. Analysoinnin kohteena myös Jamie Foxxin ja Katie Holmesin suhde, Kardashianeiden kirkkobisnekset sekä Christiano Ronaldon hämmentävät perhekuviot.

21. Nicholas Cagen pika-avioliitto ja Cardi B:n menneisyys taskuvarkaana puhuttavat: Kuinka nopeasti SINÄ hakisit avioeroa Nicholas Cagesta ja ketkä spaissarit ovat pussailleet keskenään? Lisäksi perehdytään hieman Cardi B:n menneisyyteen ja avioliiton tilaan.

20. Game of Thrones -spessu! Spekulointia ja behind the scenes-suhdekiemuroita: Nyt perehdytään lempparifantasiasarjaamme eli Game of Thronesiin. Lohikäärmeitä! Jäisiä zombeja! Entä mitä odotamme viimeiseltä tuotantokaudelta? Kuka kuolee? Kuka on The Night King? Tietenkin puhumme myös sarjan behind the scenes -suhdekiemuroista. The night is dark and full of terrors!

19. Justin & Hailey Bieber sekä epäilyttävät uskonnot: Nyt ei ole puhtaat jauhot pussissa! Käsittelyssä ”The Biebers” eli vastanaineet Justin ja Hailey Bieber. Tuplakääk perehtyy myös epäilyttäviin julkkiskirkkoihin, Jonas Brothersien tehokkaaseen pr-kampanjaan (omg it works!) ja tietenkin meillä on taas asiaa Kardashianeista.

18. Hollywoodin kauneusleikkaukset: kuka, mitä, kuinka paljon? Mitä on pistetty ja kenelle? Kirsikka ja Enni perehtyvät Hollywoodin muodonmuutoksiin. Kaupallisessa yhteistyössä Desenion kanssa.

17. Kaikki K-klaanin renttumiehistä, Kanyen ja Kimin sekstailusta ja Madonnan kuuskymppisiltä. Mikä on Jordyn Woodsin versio Khloé/Tristan/Jordyn-pettämiskohusta? Mikä on Tuplakääkin näkemys aiheesta? Enni ja Kirsikka keskustelevat myös Kanye Westin ja Kim Kardashianin seksielämästä. Lisäksi Enni kävi kentällä tutustumassa marokkolaisen hotelliin, jossa Madonna piti 60-v synttärit. Kuulet kattavan raportin tässä jaksossa!

16. Fashion gossip! Vieraana meikkaaja Miika Kemppainen
Ah mitä muotimaailman tarinoita! Meikkaaja Miika Kemppainen kertoo millainen Karl Lagerfeldin hovimestari on, miten Naomi Campbell työskentelee muotinäytöksissä ja mitä savuista tapahtui Rihannan muotinäytösten takahuoneessa.

15. Nyt on draamaa! Pöydällä Khloén, Tristan Thompsonin ja Jordyn Woodsin pettämiskeissi! Paneudumme huolella Kardashian-klaanin paljon puhuttaneeseen juonenkäänteeseen. Keskustelemme myös Oscar-gaalan kuumimmasta perunasta eli Lady Gagan ja Bradley Cooperin huhutusta romanssista. Mites gaalan asut ja jatkobileet? We got you covered!

Jakso 14. Naomi Campbellin uusi toyboy, Bradley Cooperin raivarit ja Ariana Granden exän uudet kuviot.

Jakso 13.
Kirsikan lomajuorut, Alexa Chungin seksikäs ääni ja karmiva R. Kelly.