Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tuplakääk-podcast on julkkisjuoruihin keskittyvä makasiiniohjelma, jossa perehdytään mm. Hollywood-eliitin valeavioliittoihin, Englannin kuningashuoneen synkimpiin salaisuuksiin sekä Béyoncen ja muiden taruhahmojen salaraskauksiin. Tuplakääk on oivallista eskapismia aivoillesi. Tätä ohjelmaa ei suositella tosikoille. Ohjelmaa vetävät Musla-blogistaan tutut Enni Koistinen ja Kirsikka Simberg.

iTunes RSS SoundCloud

 

18. Hollywoodin kauneusleikkaukset: kuka, mitä, kuinka paljon? Mitä on pistetty ja kenelle? Kirsikka ja Enni perehtyvät Hollywoodin muodonmuutoksiin. Kaupallisessa yhteistyössä Desenion kanssa.

17. Kaikki K-klaanin renttumiehistä, Kanyen ja Kimin sekstailusta ja Madonnan kuuskymppisiltä. Mikä on Jordyn Woodsin versio Khloé/Tristan/Jordyn-pettämiskohusta? Mikä on Tuplakääkin näkemys aiheesta? Enni ja Kirsikka keskustelevat myös Kanye Westin ja Kim Kardashianin seksielämästä. Lisäksi Enni kävi kentällä tutustumassa marokkolaisen hotelliin, jossa Madonna piti 60-v synttärit. Kuulet kattavan raportin tässä jaksossa!

16. Fashion gossip! Vieraana meikkaaja Miika Kemppainen
Ah mitä muotimaailman tarinoita! Meikkaaja Miika Kemppainen kertoo millainen Karl Lagerfeldin hovimestari on, miten Naomi Campbell työskentelee muotinäytöksissä ja mitä savuista tapahtui Rihannan muotinäytösten takahuoneessa.

15. Nyt on draamaa! Pöydällä Khloén, Tristan Thompsonin ja Jordyn Woodsin pettämiskeissi! Paneudumme huolella Kardashian-klaanin paljon puhuttaneeseen juonenkäänteeseen. Keskustelemme myös Oscar-gaalan kuumimmasta perunasta eli Lady Gagan ja Bradley Cooperin huhutusta romanssista. Mites gaalan asut ja jatkobileet? We got you covered!

Jakso 14. Naomi Campbellin uusi toyboy, Bradley Cooperin raivarit ja Ariana Granden exän uudet kuviot.

Jakso 13.
Kirsikan lomajuorut, Alexa Chungin seksikäs ääni ja karmiva R. Kelly.