Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Puhu murun ensimmäisen kauden pääroolissa ovat miehet. Kysymykseni kuuluu, mitä miehet salaavat mutta ajattelevat ja tuntevat? Terapeuttisella otteella, sekoituksella naisen uteliaisuutta ja kiinnostusta miestä kohtaan sukelletaan syvyyksiin, mistä pintaan palaa eri ihminen.

Marja Kihlström on erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), tietokirjailija ja Puhu muru -bloggaaja, joka on noussut nopeasti yhdeksi Suomen tunnetuimmista seksologeista. Hänen tapansa puhua seksuaalisuudesta kainostelematta osana ihmisyyttä saa kuulijat pysähtymään oman elämänsä äärelle aivan uudella tavalla.

iTunes RSS SoundCloud

Rakkauden hinta ei voi määrittää. Miltä tuntuu tulla samaan aikaan hylätyksi ja rakastetuksi?

Kun kovisnaamarin alla on herkkä mies, tarvitaan sydämen rohkeutta, jotta se kuka ihminen todella on, pääsisi esiin.

Kun porno on ruma salaisuus, se hajottaa. Toisaalta se voi olla parhaimmillaan lisämauste ja tie tutkia nautintoa suhteessa. Kaiken ytimessä on avoin puhuminen.

Millaista on kasvaa pojaksi, jos ei sovi muottiin? Aikuisen hyväksyvät sanat vahvistavat, arvostelevat sanat repivät. Mutta mikä voima onkaan oman rakkaan katseella.

Kyyneleet nousevat silmiini edelleen, kun mietin meidän keskustelua. Kaksi nuorta vanhempaa, vauva, toinen, kolmas ja neljäs. Mieleenpainuva tarina avun hakemisen vaikeudesta, sen voittamisesta ja syvästä rakkaudesta.

Seksuaalisen potentiaalin sisä- ja ulkokehillä miehen kanssa, joka hullaantuu ihmisistä, ei vain sukupuolesta. Pysähdys elämän äärelle, jota minä jäin miettimään ja uskon, että niin jäät sinäkin.

Avausjaksossa Muru ja minä. Puhetta miehen sukukalleuksista, joiden kanssa elo on välillä kuin venäläistä rulettia. Samaistumispintaa miehille ja tärkeää ajateltavaa naisille.