Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Suomen suosituimpiin bloggaajiin lukeutuvat Linda Juhola ja Alexa Dagmar päästävät kuulijat osaksi heidän jokapäiväisiä Skype-puheluitansa, täysin ilman sensuuria. Podcastissä aiheet vaihtelevat aina syvällisemmistä pohdinnoista mitä älyttömimpiin tarinoihin, kuten nimi Nonsense kertookin.

iTunes RSS SoundCloud

 

Jakso 34. Joulu hyvässä, pahassa ja surussa Jingle bells, jingle bells… tällä viikolla päästään kunnolla joulutunnelmaan. Fiilistellään jouluruokia, listataan lempparibiisejä ja tirautetaan myös muutamat kyyneleet. Joulu on ilon juhla, mutta jaksossa jutellaan myös sen kääntöpuolista.

Jakso 33. Kuvankäsittelyä ja kauhukokemuksia kosmetologilla Kuulijoiden toivejaksossa puhutaan tällä kertaa somen aiheuttamista paineista, ja miten ne vaikuttavat omaan mielenterveyteen ja käsitykseen omasta itsestä. Pohditaan myös kauneusoperaatioiden yleistymistä ja kerrotaan omia kauhukokemuksia kokeilemistamme hoidoista.

Jakso 32. Työpaikkakiusaamista ja minimipalkka-hommia: Tämän viikon jaksossa on syynissä Alexan ja Lindan työhistoria. Mukaan mahtuu kaikkea aina tiskikoneen pöyrittämisestä putiikissa hääräilyyn eikä vuosien varrella ole vältytty ikäviltä pomoilta saati ahdistelulta. Jaksossa paljastuu myös Lindan uusi elämänmuutos! Kaupallisessa yhteistyössä Norwegianin kanssa.

Jakso 31. Filosofi-Alexa & ryppyiset vanhat peput: Kolmenkympin kriisiä ilmassa? Lindalla pyöreät lähenee ja tällä viikolla puhutaankin ikääntymisestä ja sen tuomista fiiliksistä. Alexan sisäinen filosofi pääsee myös vauhtiin, ja elämänohjeita olisi siis taas jaossa!

Jakso 30. Puolisot somessa ja oman naaman kirous: Tällä viikolla pakka on aivan sekasin kun Alexa ja Linda päättivät nauhoittaa jakson viime hetkellä. Puhutaan Alexan kauhunhetkistä suorassa lähetyksestä, uppoudutaan somen varjopuoliin ja käydään läpi menkka-update. Kaupallisessa yhteistyössä Desenion kanssa.

Jakso 29. Vaimot vaihtoon ja mielialan vaihteluita: Mimmit paneutuvat 16 personalities -persoonallisuustestiin. Minkälaisia persoonia Linda ja Alexa todellisuudessa on, entäpä heidän puolisot? Kummalla on mielialan vaihteluita ja kumpi epäilee ADHD:ta? Tälläkin kertaa jutustelu eskaloituu daddyhommiin.

Jakso 28 Sheivatut kulmakarvat, unohtunut dödö ja muita kommelluksia: Tällä viikolla uppoudutaan kauneuden maailmaan, joskaan tässäkään aiheessa ei olla selvitty ilman kömmähdyksiä matkan varrella. Sheivatut kulmat, kynitty tukka, ja mitä näitä nyt oli? Kaupallinen yhteistyö kanssa Stockmann.com.

Jakso 27 Sex edition: Halu-napin löytäminen ja seksimatka Berliiniin: Q & A time! Tässä jaksossa huikea seksuaaliterapeutti Marja Kihlström vastaa kuulijoiden kysymyksiin kanssamme. Miten halu-nappi ja seksimatka liittyy asiaan? Kuuntele jakso, niin tiedät!

Jakso 26. Sex edition: Linda ja Alexa seksiterapiassa: Jälleen uutta seksispesiaalia kehiin! Tässä jaksossa Linda ja Alexa pääsevät seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin vastaanotolle. Jaksossa käydään läpi mimmien mieltä painavia seksikysymyksiä, eli puhutaan mm. haluttomuudesta, halujen eriparisuudesta ja suuseksi-kammosta – Nonsenselle ominaiseen tyyliin! Kaupallisessa yhteistyössä Vuokkosten kanssa.

Jakso 25. Luottokortin kirous ja mitä me tienataan?: Nonsense iskee taas kerran tabujen kimppuun, nimittäin tässä jaksossa mimmit kertoo suoraan kuinka paljon he tienaavat. Alexa paljastaa paljon häihin paloi rahaa ja Linda kertoo mihin opintolaina oikeasti kului.

Jakso 24. Yllätys pöntössä ja raskaustestejä Ruotsissa: Story time! Tänään käydään läpi AK-momentteja, eli kiusallisia hetkiä! Niistä riittää ammennettavaa suuntaan jos toiseen. Miten pöntöt ja raskaustestit liittyy aiheeseen? Kuuntele jakso niin tiedät!

Jakso 23.Team rehevät reidet ja muita vartalokomplekseja: Tällä viikolla puhutaan suhteesta omaan kroppaan ja miten se on kehittynyt vuosien varrella. Muistellaan koettuja vartalokomplekseja, dieettikokeiluja ja mieleenpainuvimpia tahdittomia kommentteja ulkönäöstä. Kaupallisessa yhteistyössä Pierre Robertin kanssa.

Jakso 22: Rakkauden 5 kieltä ja mikä on tärkeämpää kun seksi?: Nyt korvat hörölle – tällä viikolla paljastetaan miten Joksu ja Steve onnistuivat varastamaan Alexan ja Lindan sydämet, sekä minkälaisia puolisoja he parisuhteissaan ovat. Jaksossa selviää myös kuka hoitaa talouden pyykit ja kenelle lankeaa likaiset astiat. Kaupallisessa yhteistyössä C Moren kanssa.

Jakso 21: Nakukommuuni ja ennustajan kykyjä: Tämän viikon jaksossa puhutaan ystävyydestä, mitä me ystävissä arvostetaan ja mikä puolestaan saa niskakarvat pystyyn ja näkemään punaista? Mietitään myös, voiko kaverilta lainata alkkareita, ja kuinka nopeasti toisen edessä kehtaa nakuilla – vai kehtaako ollenkaan? Kaupallisessa yhteistyössä Desenion kanssa.

Jakso 20: Kynnetön pedikyyri ja kuolavana: Miten meni niin kuin ihan omasta mielestä? Tämän viikon jaksossa Alexalle sattuu ja tapahtuu (taas)! Käydään läpi viimeisimmät ja hulvattomimmat tapaturmat ja miten niistä on selvitty. Lisäksi pääsemme kuulemaan, mitä kumpikin on onnistunut jättämään läppärinsä kannen väliin tehden läppäreistään entiset. Kaupallisessa yhteistyössä Folksamin kanssa.

Jakso 19: Unissakävelyä ja uniorgasmeja: Tänään paneudutaan unien maailmaan. Mitä painajaisemme meistä kertoo, entä käveleekö jompi kumpi unissaan ja kumpi mimmeistä saa uniorgasmeja?

Jakso 18: Sex edition: Kolmen kimppa ja oopperalaulua makuuhuoneessa: Tällä viikolla sukelletaan taas seksin maailmaan! Luvassa on extra pitkä jakso, jonka myötä selviää millaisia seksipersoonia Alexa ja Linda ovat. Rohkenisivatko he kolmen kimppaan ja millä kokoonpanolla? Entä kumpi on revitellyt rannalla ja kumpi valitsee mielummin keittiön pöydän? HUOM, jos aiheena seksi tuntuu liian henkilökohtaiselta, skippaa ja jää odottelemaan ensi viikon jaksoa!

Jakso 17: Kommandona kaupungilla käristyskupolin kourissa: Uudessa jaksossa käydään läpi kesän tapahtumia tai pikemminkin noloja sattumuksia. Sen lisäksi Linda paljastaa budjettinsa asuntomarkkinoilla, niin ja alkoiko ne Alexan menkat viimein?

Jakso 16: Kysymyspodi: Hyvät tissit ja kaverikateus?: Tällä viikolla vastataan kuuntelijoiden esittämiin kysymyksiin. Jakson myötä selviää mm. kumpi vahaa nenäkarvansa ja olemmeko kokeneet ystävien välistä kateutta? Entä miltä näyttää meidän aamurutiinit? Näihin kysymyksiin vastaukset kuulet tämän viikon jaksosta!

Jakso 15: Vauvakuumetta ilmassa?: Puhutaan uraunelmista, perheestä ja spekuloidaan sitä millaista raskaana olo ja synnytys tulee olemaan.

Jakso 14: Blogijuoruja ja dick piceja: Epäonnistunut blogiportaali, painajaisia aiheuttanut stalkkeri ja dicki-kuvia… Näistä ja muutamasta muusta blogjuorusta ei muuten olla koskaan puhuttu!

Jakso 13: Kuningas alkoholi?: Puhutaan nuoruuden seikkailuista, kauheista kankkusista ja suhtautumisesta alkoholiin. Kuinka usein tulee juotua, vai skoolataanko mieluummin kolalla? Entä onko juomattomuus osoittautunut koskaan ongelmaksi?

Jakso 12: Mustasukkaisuutta ja haavemaailman petikumppaneita: Jatketaan siitä mihin viimeksi jäätiin! Puhutaan siis rooleistamme parisuhteessa, ja mustasukkaisuudesta – onko sitä? Homma taas tavalliseen tapaan eskaloitu niin, että ajauduttiin unelmoimaan haavemaailman petikumppaneista.

Jakso 11: Miestyyppejä ja ekoja treffejä: Tällä viikolla pohditaan meidän miestyyppejä, mikä meidät sytyttää? Kerrotaan myös tarinoita parisuhteiden alkutaipaleelta, missä niitä miehiä oikein tapaa? Ainiin, ja kumpi oli enemmän skeittareihin päin ja kumpi taas innostui surffareista? Selviää päivän jaksossa! Kaupallisessa yhteistyössä Barebellsin kanssa.

Jakso 10: Jättekiva, eller hur?: Se olisi maaottelun aika, tällä kertaa laitetaan nimittäin Suomi ja Ruotsi vastakkain ja puhutaan siitä, onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella? Kaupallisessa yhteistyössä Barebellsin kanssa.

Jakso 9: Barbileikkejä ja ekoja kertoja: Kauan odotettu ja toivottu seksijakso on täällä! Tällä viikolla kelataan aikaa taaksepäin, muistellaan meidän ekoja seksikokemuksia ja vastataan polttavan kuumaan kysymykseen: milloin me menetettiin neitsyytemme ja miten? Kummalla pääsi oksu ja mitä Ken ja Barbie oikeastaan puuhasivat keskenään..? Kaupallisessa yhteistyössä Barebellsin kanssa.

Jakso 8: Raskausuteluita ja kreisejä kesämuistoja: Kesäfiilistely lähti täysin käsistä. Muistellaan nuoruuden dokureissuja, kumpi ryöstettiin ja kumpi meni kännissä naimisiin? Kaupallisessa yhteistyössä Barebellsin kanssa.

Jakso 7: Deittailu, vatsavaivat ja ujopissa: Deittailuvaihe on samalla ihanaa ja kamalaa, mutta tällä kertaa puhutaan niistä kamalista hetkistä eli keskiössä on vessajutut – ne ei vanhene koskaan! Kumpi on kärsinyt ujosta pissasta ja kumpi pakeni kakkoshätää pesutupaan? Se selviää tässä jaksossa.

Jakso 6: Polttarispesiaali: Miksi Alexalla on krapula ja kuinka monta kertaa The Baron-strippari mainitaan? Se selviää päivän jaksossa! Aamu Wolt-kuskina ja muita polttarikommelluksia siis luvassa, vieraana polttariasiantuntija ja aina sanavalmis Vivian. Kaupallisessa yhteistyössä Barebellsin kanssa.

Jakso 5: Kaikki Alexan häistä: Alexa, Linda ja Alexan äiti kertovat kaikki yksityiskohdat häistä. Liikuttavia hetkiä, kaaosmainen häämatka ja miksi häistä ei saanut somettaa?

Jakso 4: Veriviikot & Terapian tarpeessa: Tällä viikolla päästään asian ytimeen, kun Alexa ja Linda jakavat parhaita (vai pahimpia?) menkkakertomuksia, unohtamatta tietenkään niitä kiusallisia hetkiä gynekologin penkissä. Varaudu siis suoraan puheeseen, nyt mennään!

Jakso 3: Häähumua: Linda kertoo että onko Alexa paha bridezilla, vai ottaako hepuloinnista vetovastuun morsiamen äiti aka momzilla? Ovatko häävalmistelut sujuneet yllätyksettä?

Jakso 2: Ihanaa kamalaa realityä: Alexa ja Linda pääsee vauhtiin realityn merkeissä. Mihin realityyn Alexaa ja Lindaa on pyydetty mukaan? Entä mihin telkkariohjelmaan mimmit lähtisi heti mukaan? Unohtamatta tietenkään Selviytyjät Suomi -spesiaalia.

Jakso 1: Tästä se alkaa: Tutustutaan Alexaan ja Lindaan muutaman hauskan haasteen merkeissä. Olisiko Linda mieluummin vuoden selibaatissa vai herkkulakossa? Mitkä on Alexan huonot puolet?