Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Nyt keskitytään naisiin, joilla on monta rautaa tulessa. Heistä jokainen on julkaissut kirjan, mutta ei ole täyspäiväinen kirjailija. Miten ihmeessä ihminen ehtii käydä töissä, pestä kirjopyykkiä, polkea spinningissä ja työstää käsikirjoitusta? Mistä pitää tinkiä vai pitääkö mistään? Kuuntele sarjan värikkäita vieraita, niin tiedät! Vieraita jututtaa Project Mama -blogistaan tuttu Katja Lahti, kirjailija itsekin.

iTunes RSS Google Podcasts SoundCloud

Jakso 8: Katja Lahti / Pikkis
Tällä kertaa sohvalle istahtaa lastenkirjailija, yrittäjä, bloggaaja ja konsultti Katja Lahti. Eli minä! Luovutankin heti alkuun mikrofonin Satu Rämölle, sillä käsittelyssä on iltasatukirjani Pikkis, rohkea pikku mörökölli. Kaupallisessa yhteistyössä BookBeatin kanssa.

Jakso 7: Tiina Arponen / Muita ihania
Nyt tavataan pastellisävyjä ja kuumaliimaa rakastava nainen, Tiina Arponen ja jutellaan Tiinan lempeän hulvattomasta Muita ihania -käsityökirjasta. Kohta tiedät millaisia ovat suurpiirteisen ihmisen käsityöohjeet. Kaupallisessa yhteistyössä BookBeatin kanssa.

Jakso 6: Alexa Dagmar / Nuoren naisen opas
Tässä jaksossa tavataan nuori menestyvä nainen, yrittäjä–vaikuttaja Alexa Dagmar, ja jutellaan Alexan laatimasta Nuoren naisen oppaasta. Kuuntele millaisella paletilla parikymppinen pärjää. Kaupallisessa yhteistyössä BookBeatin kanssa.

Jakso 5: Mari Moilanen / Taikinakirja
Tällä kertaa sohvalla istuu kiireinen nainen, nimittäin ruokavalokuvaaja–toimittaja–kirjailija–bloggaaja Mari Moilanen. Pöydällä on Marin juuri julkaisema, jopa uunituore, Taikinakirja. Pian kuulet, miten pääset taikinan herraksi tai rouvaksi. Kaupallisessa yhteistyössä BookBeatin kanssa.

Jakso 4: Satu Rämö / Islantilainen kodinonni
Tässä jaksossa sohvalla keikkuu kirjailija ja sarjayrittäjä Satu Rämö suoraan Islannin laavakentältä. Käsittelyssä on Satun uusi kirja Islantilainen kodinonni, jossa sörkitään kaikenlaisia kuumia perunoita kuten islantilaisia isiä. Kaupallisessa yhteistyössä BookBeatin kanssa.

Jakso 3: Irene Naakka / Hullu kuin äidiksi tullut
Sohvalle istahtaa tässä jaksossa juuri yrittäjäksi heittäytynyt vapaa kirjoittaja Irene Naakka ja käsittelyssä on Irenen omakohtainen kirja Hullu kuin äidiksi tullut. Pian kuulet, millaista on olla herkkä äiti. Minä olen Katja Lahti – tervetuloa mukaan. Kaupallisessa yhteistyössä BookBeatin kanssa.

Jakso 2: Helena Liikanen-Renger / Mon Amour
Jaksossa kanssani sohvalle istahtaa suoraan Ranskan Rivieralta toimittaja-kirjailija-kolumnisti Helena Liikanen-Renger ja hänen kanssaan suunnistamme ranskalaisen parisuhteen jäljille Helenan tuoreen Mon Amour -kirjan avulla. Kohta kuulet, millaista on vääntää tiskivuoroista ranskalaisen miehen kanssa. Kaupallisessa yhteistyössä BookBeatin kanssa.

Jakso 1: Ina Westman / Syliin
Tässä jaksossa tavataan kirja-alalla työskentelevä kirjailija Ina Westman ja käsittelyssä on Inan omiin kokemuksiin perustuva esikoisromaani Syliin sekä hieman myös hänen uusi syksyllä ilmestyvä romaaninsa Henkien saari. Kohta kuulet, millaista on kirjoittaa, kun ei yhtään tiedä mitä sieltä tulee. Kaupallisessa yhteistyössä BookBeatin kanssa.