Tietoa mainostajalle ›

Suomen Blogimedian vaikuttajat päästetään ääneen myös podcasteissa! Kaupallinen yhteistyö on mahdollista sekä katkomainontana että podcastien sisällöissä.

Nonsense by Alexa ja Linda

Suomen suosituimpiin bloggaajiin lukeutuvat Linda Juhola ja Alexa Dagmar päästävät kuulijat osaksi heidän jokapäiväisiä Skype-puheluitansa, täysin ilman sensuuria. Podcastissä aiheet vaihtelevat aina syvällisemmistä pohdinnoista mitä älyttömimpiin tarinoihin, kuten nimi Nonsense kertookin.

Jakso 1: Tästä se alkaa – Tutustutaan Alexaan ja Lindaan muutaman hauskan haasteen merkeissä. Olisiko Linda mieluummin vuoden selibaatissa vai herkkulakossa? Mitkä on Alexan huonot puolet?

Jakso 2: Ihanaa kamalaa realityä – Alexa ja Linda pääsee vauhtiin realityn merkeissä. Mihin realityyn Alexaa ja Lindaa on pyydetty mukaan? Entä mihin telkkariohjelmaan mimmit lähtisi heti mukaan? Unohtamatta tietenkään Selviytyjät Suomi -spesiaalia.

Jakso 3: Häähumua – Linda kertoo että onko Alexa paha bridezilla, vai ottaako hepuloinnista vetovastuun morsiamen äiti aka momzilla? Ovatko häävalmistelut sujuneet yllätyksettä?

Jakso 4: Veriviikot & Terapian tarpeessa: Tällä viikolla päästään asian ytimeen, kun Alexa ja Linda jakavat parhaita (vai pahimpia?) menkkakertomuksia, unohtamatta tietenkään niitä kiusallisia hetkiä gynekologin penkissä. Varaudu siis suoraan puheeseen, nyt mennään!

Kirja

Nyt keskitytään naisiin, joilla on monta rautaa tulessa. Heistä jokainen on julkaissut kirjan, mutta ei ole täyspäiväinen kirjailija. Miten ihmeessä ihminen ehtii käydä töissä, pestä kirjopyykkiä, polkea spinningissä ja työstää käsikirjoitusta? Mistä pitää tinkiä vai pitääkö mistään? Kuuntele sarjan värikkäita vieraita, niin tiedät! Vieraita jututtaa Project Mama -blogistaan tuttu Katja Lahti, kirjailija itsekin.

Jakso 1: Tässä jaksossa tavataan kirja-alalla työskentelevä kirjailija Ina Westman ja käsittelyssä on Inan omiin kokemuksiin perustuva esikoisromaani Syliin sekä hieman myös hänen uusi syksyllä ilmestyvä romaaninsa Henkien saari. Kohta kuulet, millaista on kirjoittaa, kun ei yhtään tiedä mitä sieltä tulee.

Jakso 2: Jakso 2: Jaksossa kanssani sohvalle istahtaa suoraan Ranskan Rivieralta toimittaja-kirjailija-kolumnisti Helena Liikanen-Renger ja hänen kanssaan suunnistamme ranskalaisen parisuhteen jäljille Helenan tuoreen Mon Amour -kirjan avulla. Kohta kuulet, millaista on vääntää tiskivuoroista ranskalaisen miehen kanssa.