Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Suomen Blogimedian vaikuttajat päästetään ääneen myös podcasteissa! Kaupallinen yhteistyö on mahdollista sekä katkomainontana että podcastien sisällöissä.

Nonsense by Alexa ja Linda

Suomen suosituimpiin bloggaajiin lukeutuvat Linda Juhola ja Alexa Dagmar päästävät kuulijat osaksi heidän jokapäiväisiä Skype-puheluitansa, täysin ilman sensuuria. Podcastissä aiheet vaihtelevat aina syvällisemmistä pohdinnoista mitä älyttömimpiin tarinoihin, kuten nimi Nonsense kertookin.

Jakso 1: Tästä se alkaa – Tutustutaan Alexaan ja Lindaan muutaman hauskan haasteen merkeissä. Olisiko Linda mieluummin vuoden selibaatissa vai herkkulakossa? Mitkä on Alexan huonot puolet?

Jakso 2: Ihanaa kamalaa realityä – Alexa ja Linda pääsee vauhtiin realityn merkeissä. Mihin realityyn Alexaa ja Lindaa on pyydetty mukaan? Entä mihin telkkariohjelmaan mimmit lähtisi heti mukaan? Unohtamatta tietenkään Selviytyjät Suomi -spesiaalia.

Jakso 3: Häähumua – Linda kertoo että onko Alexa paha bridezilla, vai ottaako hepuloinnista vetovastuun morsiamen äiti aka momzilla? Ovatko häävalmistelut sujuneet yllätyksettä?

Jakso 4: Veriviikot & Terapian tarpeessa: Tällä viikolla päästään asian ytimeen, kun Alexa ja Linda jakavat parhaita (vai pahimpia?) menkkakertomuksia, unohtamatta tietenkään niitä kiusallisia hetkiä gynekologin penkissä. Varaudu siis suoraan puheeseen, nyt mennään!

Jakso 5: Kaikki Alexan häistä: Alexa, Linda ja Alexan äiti kertovat kaikki yksityiskohdat häistä. Liikuttavia hetkiä, kaaosmainen häämatka ja miksi häistä ei saanut somettaa?

Jakso 6: Polttarispesiaali: Miksi Alexalla on krapula ja kuinka monta kertaa The Baron-strippari mainitaan? Se selviää päivän jaksossa! Aamu Wolt-kuskina ja muita polttarikommelluksia siis luvassa, vieraana polttariasiantuntija ja aina sanavalmis Vivian.

Jakso 7: Deittailu, vatsavaivat ja ujopissa: Deittailuvaihe on samalla ihanaa ja kamalaa, mutta tällä kertaa puhutaan niistä kamalista hetkistä eli keskiössä on vessajutut – ne ei vanhene koskaan! Kumpi on kärsinyt ujosta pissasta ja kumpi pakeni kakkoshätää pesutupaan? Se selviää tässä jaksossa.

Jakso 8: Raskausuteluita ja kreisejä kesämuistoja: Kesäfiilistely lähti täysin käsistä. Muistellaan nuoruuden dokureissuja, kumpi ryöstettiin ja kumpi meni kännissä naimisiin?

Jakso 9: Barbileikkejä ja ekoja kertoja: Kauan odotettu ja toivottu seksijakso on täällä! Tällä viikolla kelataan aikaa taaksepäin, muistellaan meidän ekoja seksikokemuksia ja vastataan polttavan kuumaan kysymykseen: milloin me menetettiin neitsyytemme ja miten? Kummalla pääsi oksu ja mitä Ken ja Barbie oikeastaan puuhasivat keskenään..?

Jakso 10: Jättekiva, eller hur?Se olisi maaottelun aika, tällä kertaa laitetaan nimittäin Suomi ja Ruotsi vastakkain ja puhutaan siitä, onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella?

Jakso 11: Miestyyppejä ja ekoja treffejä: Tällä viikolla pohditaan meidän miestyyppejä, mikä meidät sytyttää? Kerrotaan myös tarinoita parisuhteiden alkutaipaleelta, missä niitä miehiä oikein tapaa? Ainiin, ja kumpi oli enemmän skeittareihin päin ja kumpi taas innostui surffareista? Selviää päivän jaksossa!

Jakso 12: Mustasukkaisuutta ja haavemaailman petikumppaneita: Jatketaan siitä mihin viimeksi jäätiin! Puhutaan siis rooleistamme parisuhteessa, ja mustasukkaisuudesta – onko sitä? Homma taas tavalliseen tapaan eskaloitu niin, että ajauduttiin unelmoimaan haavemaailman petikumppaneista.

Kirja

Nyt keskitytään naisiin, joilla on monta rautaa tulessa. Heistä jokainen on julkaissut kirjan, mutta ei ole täyspäiväinen kirjailija. Miten ihmeessä ihminen ehtii käydä töissä, pestä kirjopyykkiä, polkea spinningissä ja työstää käsikirjoitusta? Mistä pitää tinkiä vai pitääkö mistään? Kuuntele sarjan värikkäita vieraita, niin tiedät! Vieraita jututtaa Project Mama -blogistaan tuttu Katja Lahti, kirjailija itsekin.

Jakso 1: Tässä jaksossa tavataan kirja-alalla työskentelevä kirjailija Ina Westman ja käsittelyssä on Inan omiin kokemuksiin perustuva esikoisromaani Syliin sekä hieman myös hänen uusi syksyllä ilmestyvä romaaninsa Henkien saari. Kohta kuulet, millaista on kirjoittaa, kun ei yhtään tiedä mitä sieltä tulee.

Jakso 2: Jaksossa kanssani sohvalle istahtaa suoraan Ranskan Rivieralta toimittaja-kirjailija-kolumnisti Helena Liikanen-Renger ja hänen kanssaan suunnistamme ranskalaisen parisuhteen jäljille Helenan tuoreen Mon Amour -kirjan avulla. Kohta kuulet, millaista on vääntää tiskivuoroista ranskalaisen miehen kanssa.

Jakso 3: Sohvalle istahtaa tässä jaksossa juuri yrittäjäksi heittäytynyt vapaa kirjoittaja Irene Naakka ja käsittelyssä on Irenen omakohtainen kirja Hullu kuin äidiksi tullut. Pian kuulet, millaista on olla herkkä äiti. Minä olen Katja Lahti – tervetuloa mukaan.

Jakso 4: Tässä jaksossa sohvalla keikkuu kirjailija ja sarjayrittäjä Satu Rämö suoraan Islannin laavakentältä. Käsittelyssä on Satun uusi kirja Islantilainen kodinonni, jossa sörkitään kaikenlaisia kuumia perunoita kuten islantilaisia isiä.

Jakso 5: Tällä kertaa sohvalla istuu kiireinen nainen, nimittäin ruokavalokuvaaja–toimittaja–kirjailija–bloggaaja Mari Moilanen. Pöydällä on Marin juuri julkaisema, jopa uunituore, Taikinakirja. Pian kuulet, miten pääset taikinan herraksi tai rouvaksi.

Jakso 6: Tässä jaksossa tavataan nuori menestyvä nainen, yrittäjä–vaikuttaja Alexa Dagmar, ja jutellaan Alexan laatimasta Nuoren naisen oppaasta. Kuuntele millaisella paletilla parikymppinen pärjää.

Jakso 7: Nyt tavataan pastellisävyjä ja kuumaliimaa rakastava nainen, Tiina Arponen ja jutellaan Tiinan lempeän hulvattomasta Muita ihania -käsityökirjasta. Kohta tiedät millaisia ovat suurpiirteisen ihmisen käsityöohjeet.

Jakso 8: Tällä kertaa sohvalle istahtaa lastenkirjailija, yrittäjä, bloggaaja ja konsultti Katja Lahti. Eli minä! Luovutankin heti alkuun mikrofonin Satu Rämölle, sillä käsittelyssä on iltasatukirjani Pikkis, rohkea pikku mörökölli.