Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SBM Podcast on podcastien suunnittelu-, tuotanto- ja jakelukumppani. Kaupallinen yhteistyö podcasteissa on mahdollista muun muassa katkotunnisteiden ja sisältöyhteistyön muodossa.

Nonsense by Alexa ja Linda

Suomen suosituimpiin bloggaajiin lukeutuvat Linda Juhola ja Alexa Dagmar päästävät kuulijat osaksi heidän jokapäiväisiä Skype-puheluitansa, täysin ilman sensuuria. Podcastissä aiheet vaihtelevat aina syvällisemmistä pohdinnoista mitä älyttömimpiin tarinoihin, kuten nimi Nonsense kertookin.

Tutustu Nonsense-podcastiin täällä!

Kirjapodcast

Nyt keskitytään naisiin, joilla on monta rautaa tulessa. Heistä jokainen on julkaissut kirjan, mutta ei ole täyspäiväinen kirjailija. Miten ihmeessä ihminen ehtii käydä töissä, pestä kirjopyykkiä, polkea spinningissä ja työstää käsikirjoitusta? Mistä pitää tinkiä vai pitääkö mistään? Kuuntele sarjan värikkäita vieraita, niin tiedät! Vieraita jututtaa Project Mama -blogistaan tuttu Katja Lahti, kirjailija itsekin.

Tutustu Kirjapodcastiin täällä!

Future Proof

Joidenkin arvioiden mukaan 85 % vuoden 2030 työpaikoista ei ole vielä syntynytkään. Mutta mitä tämä tarkoittaa ihan tavallisen työtä tekevän suomalaisen kannalta? Future Proof on podcast tulevaisuuden työstä. Sarjassa työpäivämuotoilijat Paula Helle ja Aku Varamäki selvittävät miten työ muuttuu, mitä uutta työtä syntyy ja miten itse kukin voi valmistautua tulevaisuuden työelämään.

Tutustu Future Proof -podcastiin täällä!