PROVENA -ARVONNAN SÄÄNNÖT

1. JÄRJESTÄJÄ
Kilpailun järjestää Ravintoraisio Oy/Kuluttajapalvelu, Y-tunnus 2134115-4, Raisionkaari 55, PL 101, 21201 Raisio

2. OSALLISTUMISKELPOISUUS
Kilpailuaika on 3.5.-17.5.2018. Kilpailuun voi osallistua Linda Juhola -blogissa kommentoimalla blogin kommenttiosioon. Kilpailuun saavat osallistua kaikki 15 vuotta täyttäneet henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole tämän arvonnan järjestelyihin osallistuneiden yritysten työntekijöillä. Mielipidevaikuttaja arpoo kommentoijien kesken neljä (4 kpl) lahjakorttia Oatnet Store -verkkokauppaan. (arvo 50€). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle.

3. JÄRJESTÄJÄN VASTUUNRAJOITUS
Järjestäjä ei vastaa puutteellisista tai virheellisistä osallistumisista eikä mahdollisista tietoliikenteen häiriöistä. Järjestäjä ei vastaa vahingosta tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän arvontaan.

4. MUUTA
Kilpailussa voittaneen henkilön henkilötietoja käytetään vain palkinnon toimitukseen liittyvään yhteydenpitoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta seitsemän päivän kuluessa, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.