Marli SHOT -ARVONNAN SÄÄNNÖT

1. JÄRJESTÄJÄ
Arvonnan järjestää Eckes-Granini Finland Oy Ab, Y-tunnus 1592088-9, Pansiontie 47 b, 20101 Turku

2. OSALLISTUMISKELPOISUUS
Kilpailuaika on 22.10. – 11.11.2018. Kilpailuun voi osallistua E2O-blog, Fab Forty Something, Janni Ehari, Miia Metso ja Project Mama -kanavissa kommentoimalla omat täsmäiskuvinkit hyvinvointiin. Arvontaa saavat osallistua kaikki 15 vuotta täyttäneet henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole tämän arvonnan järjestelyihin osallistuneiden yritysten työntekijöillä. Kaikki arvonta-aikana ohjeiden mukaan osallistuneet osallistuvat arvontaan. Voittajat arvotaan arvonta-ajan päätyttyä 11.11.2018. Vaikuttaja arpoo ja ottaa yhteyttä voittajiin ja antaa ohjeet yhteystietojen antamisesta palkinnon toimittamiseksi. Jos vaikuttaja ei kohtuuajassa saa voittajien yhteydenottoa, valinta raukeaa. Vaikuttajat arpovat kaikkien kommentoijien kesken kolme (3kpl) Marli SHOT -tuotepaketteja (arvo n. 24 €). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi tuotteiksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle.

3. JÄRJESTÄJÄN VASTUUNRAJOITUS
Järjestäjä ei vastaa puutteellisista tai virheellisistä osallistumisista eikä mahdollisista tietoliikenteen häiriöistä. Järjestäjä ei vastaa vahingosta tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän arvontaan.

4. MUUTA
Kilpailussa voittaneen henkilön henkilötietoja käytetään vain palkinnon toimitukseen liittyvään yhteydenpitoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta seitsemän päivän kuluessa, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.