KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ Fazer Oy
Käyntiosoite: Fazerintie 6, 01230 Vantaa, PL 4, 00941 Helsinki

OSALLISTUMISOIKEUS Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat, 18-vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien arvonnan valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.

KAMPANJAN AJANKOHTA Osallistumisaika alkaa keskiviikkona 15.2.2019 klo 09:00 ja päättyy keskiviikkona 22.2.2019 klo 23.59.

OSALLISTUMINEN Arvonta suoritetaan blogipostauksen yhteydessä. Arvontaan osallistutaan kommentoimalla arvontapostaukseen omista kokemuksista herkkään vatsaan liittyen yllä ilmoitetun kilpailuajan aikana.

Arvonta-ajan päätyttyä kirjoitettuja kommentteja ei oteta huomioon. Järjestäjä pidättää oikeuden olla palkitsematta kommentteja, jotka eivät täytä arvonnan ehtoja.

PALKINTO Kilpailupostausta kommentoineiden kesken arvotaan 1 kappale 20 euron arvoinen tuotepaketti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Järjestäjän edustajista koostuva raati arpoo voittajan sääntöjen mukaisesti osallistuneiden keskuudesta.

PALKINNON LUOVUTUS Palkinto arvotaan arvonnan jälkeisellä viikolla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä arvonnan jälkeen. Voittajan tulee lähettää voimassa olevat yhteystietonsa 48 tunnin kuluessa yhteydenotosota yksityisviestillä. Palkintoa ei voi palauttaa tai vaihtaa jälkikäteen. Mikäli voittaja ei voi itse vastaanottaa palkintoa, se luovutetaan seuraavalle uudella arvonnalla.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU Fazer vastaa mahdollisesta arpajaisverosta. Arvontaan osallistuva vapauttaa arvonnan järjestäjän sekä sen kumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta. Arvontaan osallistumisen esteenä olevat tietotekniset syyt ja ongelmat eivät ole Fazerin vastuulla. Fazer ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä tai sille koituneesta vahingosta.

OSALLISTUJAN VASTUU Osallistujan vastuulla on toimittaa oikeelliset yhteystiedot 48 tunnin kuluessa voittajan julkistamisesta. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Fazerin riippumattoman palvelun, Facebookin, Instagramin, käyttöehtoja. Fazerilla on oikeus hylätä osallistuminen arvontaan, jos osallistuja ei noudata arvonnan sääntöjä tai häntä epäillään vilpistä.

VIRALLISET SÄÄNNÖT KOSKEVAT KAIKKIA OSALLISTUJIA Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntö- ja palkintomuutoksiin. Facebook tai Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin. Arvontaan osallistuva luovuttaa tietonsa ainoastaan arvonnan järjestäjälle. Osallistuja sitoutuu vapauttamaan Facebookin ja Instagramin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

TIETOSUOJA Järjestäjä kerää ja käsittelee osallistujien antamia yhteystietoja arvonnan suorittamiseksi sekä arvonnan voittajien tavoittamiseksi. Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan tietoturvallisesti arvonnan päätyttyä.