Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Muoti- ja lifestyleblogejaan pitkään julkaisseet nuoret naiset Alexa Dagmar ja Linda Juhola aloittivat kesällä uuden podcastin, joka kantaa nimeä Nonsense by Alexa & Linda. Nuoret naiset ovat vain muutamassa kuukaudessa valloittaneet Suomen podcast-kentän.

Sarjan jokaista jaksoa kuunnellaan lähes 30 000 kertaa, ja palautetta sataa sisään. Kiitosta tulee niin nuorilta naisilta, pariskunnilta kuin nuorten naisten vanhemmilta. Viesti on kaikilla sama – vihdoinkin puhutaan rehellisesti ja kaunistelematta asioista, joihin jokainen meistä elämässään törmää. Seksistä, parisuhteesta ja puolisosta, epävarmuudesta ja vatsavaivoista, rahasta ja sen puutteesta. Ei pyritä olemaan mitään, ollaan vaan.

Alexan ja Lindan blogi- ja Instagram-yleisöt ovat vuosien ajan seuranneet näiden someammattilaisten virheettömiä muotikuvia ja täydellistä elämää. Naisten välinen ystävyys ja kommunikointi oli kuitenkin alusta asti jotakin ihan muuta. Kaunis pinta oli mielekästä työtä, mutta sen ympärillä rönsyili harvinaisen aito ja suora puhe tavallisten naisten elämästä, sen iloista ja haasteista. Ja se toi voimaa.

Syntyi ajatus podcastista, jossa tyttöjen jutuista puhutaan kuten oikeassa elämässä, ja hyvän ystävän kanssa. Suoraan, sensuroimattomasti ja häpeilemättä. Viikoittain ilmestyvän sarjan puolituntisia jaksoja kuunnellessa ymmärtää nopeasti, että tytöt laittavat itsensä todella rohkeasti peliin. Tavalla jota ei ole ennen kuultu.

Nonsense-podcastilla on myös suosittu, vauhdilla kasvava Instagram-tili, jossa Alexa ja Linda julkaisevat mm. pieleen menneitä muotikuviaan, pöllähtäneitä aamunaamojaan sekä omalle noloudelleen nauravia päivityksiä.

Sosiaalisen median ilmentymä, pelkän täydellisen elämän esittely alkaa olla eilistä päivää. Sen rinnalle tuotu todellisuus virheineen ja rosoineen vähentää paineita ja rikastaa maailmankuvaa. Tilaus inhimilliselle ihmiskuvalle on selkeä – Nonsense by Alexa ja Linda osuivat oikeaan hetkeen. Miltä se sitten tuntuu? ”Nyt tehdään jotakin, jolla todella on merkitystä”, Alexa ja Linda kertovat.