Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Blogitaivaan uusin tähti on Pieni novelliblogi, jossa kohderyhmäänsä koukuttavat fiktiiviset tarinat ja blogimaailmasta tutut kaupalliset ansaintamallit yhdistyvät ensimmäisen kerran.

Nuoresta iästään huolimatta jo nyt huikean suosion lukijoidensa keskuudessa saavuttanut Pieni novelliblogi julkaisee lukijoilleen aina uuden novellin joka perjantai. Novellien teemat ja ideat teksteille kumpuavat kahden keski-ikäisen naisen terävistä havainnoista arjen selviytymisen pyörteissä. Pieni novelliblogia kirjoittavat kirjailija ja pitkänlinjan perhebloggaaja Katja Lahti ja kirja-alan vaikuttaja ja kirjailija Ina Westman.

”Pieni novelliblogi on syntynyt ennen kaikkea halusta tuoda fiktiota ihmisten arkeen ja kännyköihin. Blogin alaotsikko Arkisatuja aikuisille kuvastaa sitä, mistä on kyse: nopeaa ja helppoa luettavaa bussipysäkille tai kahvitaukoon. Samalla haluamme testata kirjailijoiden uusia ansaintamalleja digitaalisessa maailmassa: ideana on kirjoittaa novelleja myös kaupallisista lähtökohdista niin, että lukijat saavat sisällön ilmaiseksi ja tekijänpalkkiot muodostuvat yritysten kanssa tehtävästä sisältöyhteistyöstä”, Ina Westman sanoo.

Kaupallisen yhteistyön kautta yrityksille tarjoutuu mahdollisuus päästä osaksi Pieni novelliblogin tarinankerrontaa. ”Jokaisella yrityksellä on tarinoita kerrottavanaan. Fiktion kautta yritys voi näyttää itsestään uusia näkökulmia, ottaa kantaa arvojensa pohjalta tai vaikka toivottaa asiakkailleen hyvää joulua”, Katja Lahti lisää.

Mainostajalle tämä tuo täysin uuden tavan päästä mukaan kuluttajia kiinnostaviin sisältöihin. ”Yhteistyö Novelliblogin kanssa on mainostajille sekä loistava erottautumisen keino, että mahdollisuus liittää itseensä paljon haluttua tarinallista kerrontaa aivan uudella tavalla”, sanoo Bablerin toimitusjohtaja Tanja Ylikangas ja jatkaa: ”Haemmekin blogille rohkeita sponsoreita, jotka haluavat olla mukana lyhyissä elämänkokoisissa tarinoissa, jotka sekä viihdyttävät että aidosti liikuttavat lukijoitaan.”

Tutustu Pieni novelliblogiin osoitteesta: http://pieninovelliblogi.blogspot.fi