Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Parhaita vaikuttajamarkkinoinnin kampanjoita palkitsevan The Blog Awards Finland 2017 Marketing-kategorian finalistit on valittu. Kilpailuun ilmoitettiin yhteensä 18 vaikuttajamarkkinoinnin kampanjaa, joista tuomaristo nosti neljä shortlistalle. Yksi neljästä kampanjasta on Bablerin ja Picnicin uraauurtava yhteistyö Picnic Fredrikinkatu 28:sin sisustusuudistuksessa.

Uraauurtava yhteistyö Picnicin, Bablerin ja bloggaaja Alexa Aavarinteen kanssa on jatkunut viime syksystä lähtien. Bablerin kehittämän konseptin avulla suosikkibloggaajan mielipidevaikuttajaroolia, näkemystä ja ainutlaatuista lukijasuhdetta on hyödynnetty kokonaan uudistuneen kahvilakokemuksen luomisessa. Uusittu pilottikahvila avattiin Fredrikinkatu 28:siin Helsinkiin kesäkuussa 2017.

Voittaja julkistetaan 27. lokakuuta A-Lehtien järjestämässä The Blog Awards Finland 2017 -gaalassa, jossa palkitaan myös Suomen parhaat vaikuttajat. Parhaiden vaikuttajien finalisteista peräti kolmannes, yhteensä 12, on Suomen Blogimedian vaikuttajia.