Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Suomen Blogimedian bloggaajat olivat erinomaisesti edustettuina The Blog Awards Finland 2017 -gaalassa useassa eri kategoriassa, sillä peräti 12 kaikista finalisteista oli Suomen Blogimedian vaikuttajia. Voittoihin asti ylsi viisi Suomen Blogimedian vaikuttajaa.

Suomen Blogimedian blogeista kategorioidensa parhaina palkittiin:

Heistä Kasper Diem -blogin Kasper Strömman ja Mustan oven Marja Wickman palkittiin myös viime vuotisessa gaalassa kategorioidensa parhaina.

Lisäksi Bablerin suunnittelema ja toteuttama uraauurtava yhteistyö kahvilaketju Picnicin kanssa palkittiin The Blog Marketing Awards 2017 -kilpailussa vuoden parhaana vaikuttajamarkkinoinnin kampanjana. Arvioinnissaan raati kiinnitti erityistä huomioita kampanjan tuloksellisuuteen ja sen konkreettisiin vaikutuksiin mainostajan liiketoiminnassa.