Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vuosittain järjestettävän The Blog Awards Finland 2017 -blogigaalan finalistit on julkistettu. Yhteensä 14:ssa eri kategoriassa on ehdolla yli 40 vaikuttajaa bloggaajista tubettajiin ja Instagram-tähtiin. Finalisteista peräti kolmannes on Suomen Blogimedian vaikuttajia. Voittajat julkistetaan A-Lehtien järjestämässä gaalassa lokakuun lopussa.

The Blog Awards Finland -gaalassa palkitaan vuosittain vaikuttajamarkkinoinnin kirkkaimpia tähtiä ja parhaita tekijöitä. Vuoden 2017 gaalassa on 14 erilaista kilpailukategoriaa, joista jokaiseen on valikoitunut tuomariston äänestämä finalistikolmikko.

Suomen Blogmedian vaikuttajista peräti 12 valittiin eri kategorioiden finaaliin tämän vuotisessa gaalassa. Viime vuonna Suomen Blogimedian vaikuttajia oli finaalissa yhdeksän ja omien kategorioidensa voittajiksi valittiin kolme Suomen Blogimedian vaikuttajaa.

Suomen Blogimedian vaikuttajat The Blog Awards Finland 2017 -gaalan finaalissa:

Alexa Dagmar / Muoti
Asikaine / Parhaimmat naurut
E2O / Vuoden tulokas
Jotain maukasta / Ruoka
Kasper Diem / Parhaimmat naurut
Mamma rimpuilee / Perhe
Moderni puutalo / Koti
Muita ihania / Harrastus
Musta ovi / Koti
NaaG / Visuaalisin
Tämän kylän homopoika / Keskustelun herättäjä
Valeäiti / Keskustelun herättäjä

Kilpailun tuomaristo valitsee eri kategorioiden voittajat, jonka lisäksi yleisöllä on mahdollisuus äänestää omaa suosikkiaan kaikkien finalistien joukosta. Suomen Blogimedia onnittelee finalistejaan ja kiittää A-Lehtiä upeista gaalajärjestelyistä!

Muistathan äänestää omaa suosikkiasi täällä.