Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vaikuttajamarkkinointiin erikoistunut viestintätoimisto Babler perustaa Instagram-yhteisön omistamansa Suomen Blogimedian yhteyteen. SBM INSTA on tae ammattimaisuudesta ja laadusta Instagramissa tehtävälle vaikuttajamarkkinoinnille. Perustettavan Instagram-yhteisön avulla tavoitetaan ostovoimaista yleisöä Instagram-vaikuttajien kautta. SBM INSTAN vaikuttajilla on lähes puoli miljoonaa seuraajaa.

Itsenäisten bloggaajien verkosto Suomen Blogimedia laajenee huhtikuun lopussa myös Instagram-yhteisöksi. SBM INSTA kokoaa yhteen joukon kohderyhmissään suosittuja Instagram-vaikuttajia mainostajien käyttöön. SBM INSTA edustaa Suomen Blogimedian bloggaajien Instagram-tilejä. SBM INSTAN vaikuttajilla on lähes puoli miljoonaa seuraajaa ja uusia Instagram-vaikuttajia etsitään mukaan koko ajan.

Instagram on ketterä ja kustannustehokas kanava markkinointitoimenpiteiden toteuttamiseen. Tuoreen suomalaistutkimuksen mukaan reipas enemmistö suomalaisista (73 %) seuraa Instagram-vaikuttajien tilejä ja Instagramissa tehtävä vaikuttajamarkkinointi on saanut kolmanneksen sitä nähneistä ostamaan.

Sosiaalisen median mielipidevaikuttajien tekemien aitoon suositteluun perustuvien kaupallisten yhteistöiden teho ja vaikutus ostokäyttäytymiseen on todistettu jo moneen otteeseen. Myös Instagram-ympäristössä bloggaajien omiin kanaviinsa tuottamat kuvasisällöt ovat vaikuttavampia ja uskottavampia, kuin esimerkiksi samainen kuva mainostajan omalla Instagram-tillillä”, kertoo Suomen Blogimedian ja Bablerin toimitusjohtaja Tanja Ylikangas ja jatkaa:

Instagramissa toteutettavissa kaupallisissa yhteistöissä on oleellista tunnistaa, kenellä vaikuttajalla on mainostajan tavoitteita tukevaa auktoriteettiä omaan seuraajakuntaansa. Väitänkin, että pelkkä julkisuusarvo ei yksistään riitä luomaan kaupallisia menestystarinoita myöskään Instagramissa, vaan vaikuttajan tulee nauttia suositteluilleen myös seuraajiensa luottamusta.

SBM INSTA tarjoaa mainostajan käyttöön vaikuttajan Instagram-näkyvyyden monipuolisesti. Vaikuttajan Instagram-feedissä julkaistavien kuvien ja videoiden ohella asiakas voi ostaa näkyvyyttä myös vaikuttajan Instagram Stories -julkaisuissa ja Instagram Live -lähetyksissä. Yrityksen ja vaikuttajan välisestä yhteistyöstä viestitään seuraajille avoimesti kaikissa julkaisumuodoissa.

Lue lisää SBM INSTAsta ja tutustu Instagram-vaikuttajiin täällä: www.suomenblogimedia.fi/sbm-insta/