Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Markkinointiviestinnän suunnittelu- ja konsulttiyhtiö Ida Fram Groupin ja Suomen Blogimedia Oy:n yhteistyössä perustama sijoitusyhtiö SBM Kipinä yhdistää taipaleensa alkuvaiheessa olevat kiinnostavat yritykset ja Suomen eturivin bloggaajien somemarkkinoinnin asiantuntemuksen ja roolin mielipidevaikuttajina. Malli on Suomessa ainutlaatuinen.

”Suomessa on paljon toimintaansa aloittelevia BtoC-asiakkaisiin keskittyneitä yrityksiä, joille bloggaavien mielipidevaikuttajien kanssa tehty yhteistyö saattaa olla avain menestykseen, mutta heillä ei ole oikein kohdennettuihin markkinointitoimenpiteisiin osaamista eikä rahoitusta. Tässä kohtaa SBM Kipinä voi auttaa”, kertoo Ida Fram Groupin toimitusjohtaja Teemu Jokinen.

SBM Kipinä valitsee sijoituskohteensa ennen kaikkea hyvän ja kestäviin arvoihin perustuvan liikeidean perusteella. Missio on yksinkertainen: Kipinä tukee kasvamaan pyrkiviä yrityksiä omien arvojemme pohjalta: kotimaisuus, kestävä kehitys, vastuullinen yrityskansalaisuus, asiantuntijuus ja henkilöstökeskeisyys.

”Jos yrityksen arvot kohtaavat näiden ajatusten kanssa, Kipinä voi tulla mukaan toimintaan tarjoamalla osakkuutta vastaan vankkaa sisältömarkkinointiosaamista, tuloksellista näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa, Suomen Blogimedian mediatukea ja tarvittaessa myös suoraa käteisrahoitusta”, Jokinen jatkaa.

SBM Kipinää vetää yksi Suomen Blogimedian johtavista bloggaajista, Satu Rämö. Satu on itsekin yrittäjä, ja tietää siis omakohtaisesti kuinka vaikeata ja toisaalta palkitsevaa yritystoiminta voi olla.

”Haluamme yhteistyöhön​ ennen kaikkea sellaisten yritysten kanssa, joilla on intohimoinen visio ja tekemistä kumpuaa riemu. Hakuvaiheessa hyvä idea ja innostunut tiimi on tärkeämpää kuin yksityiskohtainen kassavirtaennuste”, Satu Rämö sanoo ja jatkaa: ”Miten hienoa olisikaan löytää ’seuraava nyhtökaura’ tai ’seuraava Zadaa’, jota pääsisi auttamaan menestymään.

SBM Kipinän sijoituskohteeksi voi hakea kaikki mielestään kriteerit täyttävät yrittäjät ja se tapahtuu osoitteessa www.sbmkipina.fi