Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Suomen Blogimedian kasvavaan joukkoon liittyy marraskuun alusta alkaen kuusi ruokabloggaajaa. Uusilla blogikiinnityksillä Suomen Blogimedia vahvistaa ruoanlaitoista kiinnostuneiden kohderyhmää entisestään. Suomen Blogimediassa on nyt yhteensä yhdeksän laadukasta ruokablogia.

Marraskuun alussa Suomen Blogimediaan siirtyy kuusi ruokablogia: Dilliä ja piparjuurta, Haarukkavatkain, Kamera ja kauha, Ku ite tekee, Mama Gastro sekä Suvi sur le vif. Kaikki kuusi blogia ovat uskollisen seuraajakuntansa inspiraation lähteitä ja kekseliäitä reseptipankkeja. Blogien kirjoittajien taustat takaavat ammattimaisen sisällön; uusien bloggaajien joukossa on toimittajia ja valokuvaajia sekä kokki ja kotitalousopettaja.

Suomen Blogimediassa on jo entuudestaan kolme suosittua ruokablogia: Jotain maukasta, Syötävän hyvä sekä The Blog Awards Finland 2016 -finalisti Suolaa & hunajaa. Yhteensä Suomen Blogimedian ruokablogien määrä nousee yhdeksään.

Uudet blogit tuovat jälleen lisää uutta kohderyhmää ja kiinnostavia sisältöjä Suomen Blogimedian edustamaan joukkoon. Uusien blogikiinnitysten jälkeen Suomen Blogimediaan kuuluu jo 46 bloggaaja, jotka ovat kaikki lukijakuntansa luottamuksen vuosien varrella ansainneita sosiaalisen median mielipidevaikuttajia ja sisällöntuotannon ammattilaisia. Suomen Blogimediaa seuraa viikoittain noin 145.000 uniikkia lukijaa (TNS Metrix).

Lisätietoja uusista blogeista ja bloggaajista:

Dilliä ja piparjuurta, Selina Vienola
Selina on kahden lapsen äiti, taidehistorioitsija, lifestyle-toimittaja ja stylisti, jolle ruoka on elämäntapa ja ehtymätön intohimon lähde. Selinalle ruoanlaitto on tapa osoittaa rakkautta ja perheessä syödäänkin yhdessä joka päivä. Selinan resepteillä syntyy ruokaa, josta tulee hyvä olo – puhtailla raaka-aineilla ja gluteenittomasti. Raaka-aineiden arvostus ja ruoanlaittajan eettiset valinnat näkyvät resepteissä, mutta tässä blogissa ei saarnata tai syyllistetä. www.dilliajapiparjuurta.blogspot.fi

Haarukkavatkain, Minna Rautio-Pakaste
Minnalle ruoka on jokapäiväinen nautinto, jossa tärkeintä on aina maku. Haarukkavatkain-blogissa tehdään ruokaa sesonkeja seuraten, uusia juttuja kokeillen ja välillä palaten vanhoihin hyväksi todettuihin temppuihin. Kotitalousopettajan ote on napakka ja yksinkertaisen nerokkaat ohjeet helppoja seurata. Hyvää ruokaa metsästetään myös ravintoloista ja ulkomaanmatkoilta. www.haarukkavatkain.com

Kamera ja Kauha, Antti Jokinen
Antti on valokuvaaja ja ruokaintoilija, jonka blogissa kohtaavat nimensä mukaisesti mies, kamera ja kauha. Antti tarjoilee reseptejä rehdillä otteella ja suurella intohimolla, sesongit huomioiden. Arkena Antti kokkaa nopeaa ja helppoa ruokaa, viikonloppuna ja juhlapäivinä on puolestaan aikaa nautiskella. Miehistä meininkiä raaka-aineita kunnioittaen niin kotikeittiössä kuin makumatkoilla lähellä ja kaukana. www.kamerajakauha.blogspot.fi

Ku ite tekee, Minna Enqvist
Ku ite tekee, saa mitä tulee! Välillä pukkaa priimaa, mutta joskus koira syö kakun ennen kuin se ehtii maistettavaksi asti. Minna nauttii hyvästä ruuasta ja haaveilee hetkistä, jolloin ehtisi fiilistellä ja hifistellä ruoanlaittoa ilman kiirettä. Neljä vauhdilla kasvavaa lasta ja vaativa työ pitävät menon kuitenkin kiireisenä, ja siksi Minnan resepteillä valmistuva ruoka on aina nopeaa ja helposti valmistuvaa, mutkatonta ja maukasta. www.kuitetekee.com

Mama Gastro, Maria Taiminen
Maria on intohimoinen kotikokki ja kulinaristi, joka tasapainoilee perheen, työn ja blogiharrastuksen välillä. Arkena Maria kokkaa yksinkertaisesti omalla twistillä, viikonloppuisin reseptien raaka-ainelista puolestaan venyy ja valmistusprosessit haastavat kokkaajan. Maria tarjoilee terveyttä ja herkuttelua tasapainossa, innokkaasti ja rennosti uutta kokeillen, ympäri maailmalta vinkkejä poimien, omia slaavilaisia juuria unohtamatta. www.mamagastro.blogspot.fi

Suvi sur le vif, Suvi Kesäläinen
Suvi on valokuvaaja ja innokas harrastelijakokki, joka inspiroituu erityisesti sesongeista, ruokakirjallisuudesta, tomaateista ja italialaisesta ruoasta. Suvi valmistaa yksinkertaista, kasvispainotteista ruokaa, jossa näkyy niin etnisiä vivahteita kuin täysin uusia raaka-aineita. Ammattivalokuvaajan upeat, luonnollisen rouheat ruokakuvat ovat kaunista kasteltavaa. Blogin ohella Suvi kuvaa ja kirjoittaa kuukausittaista ruokakolumnia Trendi-lehteen. www.suvisurlevif.com