Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kahvilaketju Picnic on aloittanut uraauurtavan yhteistyön bloggaaja Alexa Dagmarin kanssa. Picnic ottaa suositun bloggaajan mukaan suunnittelemaan ja uudistamaan erään ketjun toimipisteen sisustuksen. Uusi projekti jatkaa Picnicin ja blogiviestintään erikoistuneen viestintätoimisto Bablerin tuloksekasta yhteistyötä ja on ensimmäinen laatuaan Suomessa.

Viestintätoimisto Bablerin kehittämän konseptin ideana on hyödyntää suositun bloggaajan mielipidevaikuttajaroolia ja ainutlaatuista lukijasuhdetta luomaan erityisesti keskustojen kivijalka-Picniceistä paikkoja, joissa viihdytään ja tavataan ystäviä. Mukaan yhteistyöhön valittu Alexa Dagmar -blogi on yksi Suomen suosituimmista lifestyle-blogeista, joka tavoittaa tehokkaasti Picnicin ydinkohderyhmää ja erityisesti trendikahviloiden suurkuluttajia. Suosikkibloggaajansa elämää seuraa viikoittain noin 24.000 uskollista uniikkia lukijaa.

Me haluamme kuunnella asiakasta ja kehittää heidän avullaan sisustuskonseptiamme kivijalkakahviloiden osalta. Koimme edellisen yhteistyön Bablerin ja Alexan kanssa niin hedelmälliseksi, että emme voineet jättää tätä uutta mahdollisuutta käyttämättä”, kertoo Picnicin markkinointipäällikkö Solja Suutarinen.

Bloggaaja Alexa Dagmarin (24) tekemä suunnitelma pilotoidaan yhdessä Helsingin keskusta-alueen toimipisteessä. Avajaisia vietetään alkuvuodesta 2017. Tavoitteena on, että uudistettu ilme voidaan monistaa myöhemmin myös muihin vastaaviin Picnic-toimipisteisiin.

Tämä projekti on minulle unelmien täyttymys ja olen erityisen iloinen siitä, että Picnicin kaltainen suuri yritys luottaa visiooni näin vahvasti. Tästä tulee varmasti hieno ja ikimuistoinen projekti!”, hehkuttaa bloggaaja Alexa Dagmar.

Lisätietoja:
Solja Suutarinen
, Markkinointipäällikkö, Picnic Yhtiöt Oy
+358 40 721 2760, solja.suutarinen@picnic.fi

Salla Kääriäinen, Planner, Babler Oy
+358 40 554 7638, salla.kaariainen@babler.fi

Picnic Yhtiöt Oy on vuonna 1990 perustettu kotimainen perheyritys, joka on laajentunut vuosien varrella yhdeksi Suomen suurimmaksi fast casual -lounaskahvilaksi. Ydinajatuksemme on pysynyt alusta asti samana; tarjoamme meillä tehtyä, aina tuoretta ja herkullista ruokaa. Maut on huolella mietittyjä, oli sitten kyse suomalaisesta perunasta, ranskalaisesta croissantista tai amerikkalaisesta juustokakusta.