Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Babler ja Suomen Blogimedian bloggaajat olivat erinomaisesti edustettuina perjantaina 14.10.2016 järjestetyissä The Blog Awards Finland 2016 -gaalassa. Ansioituneita sisällöntuottajia ja bloggaajien parhaimmistoa palkittiin useassa kategoriassa. Suomen Blogimedian blogeista kategorioidensa parhaina palkittiin Musta ovi (sisustus), Vilma P. (hyvinvointi ja terveys) ja Kasper Diem (kulttuuri, yhteiskunta ja talous). Suomen Blogimediasta finalisteina oli kaikkiaan yhdeksän bloggaaja.

Lisäksi Bablerin suunnittelema ja toteuttama laajamittainen blogiyhteistyö Zadaan kanssa palkittiin The Blog Marketing Awards 2016 -kilpailussa vuoden parhaana sisältömarkkinoinnin kampanjana. Tuomaristo kiitti yhteistyölle asetettuja kunnianhimoisia liiketoiminnallisia tavoitteita ja blogikampanjalla saavutettuja huikeita tuloksia.

Babler onnittelee kaikkia The Blog Awards -voittajia ja kiittää upeasta gaalasta!