Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Blogiviestintään erikoistunut viestintätoimisto Babler Oy ja Bastella Media Oy ovat toteuttaneet liiketoimintakaupan, jossa Bella-blogit on siirtynyt Bablerin  omistukseen 1.8.2016 alkaen. Babler omistaa myös Suomen Blogimedian, joka on yksi Suomen suurimmista blogiyhteisöistä. Bastella Media keskittyy jatkossa omaan ydinosaamiseensa tv-tuotantojen puolella.

Bella-blogit on 20 blogista koostuva portaali, joka on perustettu vuonna 2012. Sen nimekkäimpiä bloggaajia ovat muun muassa Sanni Trishin, #Mutsie, Malenami, Emmi Tissari ja PlusMimmi. Bella-blogit kerää viikoittain noin 70 000 uniikkia lukijaa.

Liiketoimintakaupalla Babler laajentaa strategiansa mukaisesti laadukasta blogitarjontaansa luoden samalla uusia mahdollisuuksia myynnin kasvattamiselle.

Bella-blogien hankinnalla vastaamme markkinoilla kasvaneeseen kysyntään ammattimaisesti johdettua blogiyhteistyötä kohtaan. Pystymmekin tarjoamaan mainostajille nyt entistä suuremman kohderyhmän ja monipuolisemman valikoiman laadukkaita blogeja”, sanoo Bablerin toimitusjohtaja Tanja Ylikangas.

Blogiviestintään erikoistunut Babler palvelee yrityksiä viestinnän tarpeissa, kun tavoitteena on syventää yrityksen ja kohderyhmän suhdetta ja rakentaa tunnettuutta sosiaalisen median mielipidevaikuttajien kanssa. Bablerin erityisosaamista on sisältöyhteistyöhankkeiden suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä bloggaajien kanssa.

Babler on osa markkinointiviestinnän suunnittelu- ja konsulttiyhtiö Ida Fram Groupia.

Lisätietoja toimitukselle:

Tanja Ylikangas, toimitusjohtaja, Babler Oy, 040 701 5757, tanja.ylikangas@babler.fi
Ulrika Hirvikallio-Setälä, toimitusjohtaja, Bastella Media Oy, 040 966 8924, ulrika.hirvikallio-setala@bastellamedia.fi