Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Babler Oy

Lehdistötiedote 15.8.2016

Suomen Blogimediaan kaksi uutta bloggaajaa elokuussa

Suomen Blogimedia saa elokuussa vahvistusta kahdesta uudesta bloggaajasta ja jatkaa alkuvuoden hyvää bloggaajakiinnitysten putkea. Elokuun puolessa välissä Suomen Blogimediaan liittyvät kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja lifestyleen keskittyvä Training Drama sekä pop-kulttuurin ilmiöitä käsittelevä Kalenterikarju.

Elokuussa Suomen Blogimedian riveihin siirtyvä Training Drama on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä blogi. Helsinkiläisen Liisa Kiven rakkaus hyvinvointiin, liikuntaan, muotiin ja kasvisruokaan näkyy upeasti kuvitetuissa ja harkiten kirjoitetuissa sisällöissä. Liisa on nouseva mielipidevaikuttaja nuorten, trenditietoisten nuorten naisten keskuudessa.

Suomen Blogimedian miesbloggaajien kasvava rivistö saa lisävahvistusta Kalenterikarju-blogin myötä. Blogia kirjoittava Mikko Toiviainen työskentelee levy-yhtiössä ja kirjakustantamossa tiedottajana. Iltaisin Mikko muuntautuu tubettavaksi ja snäppääväksi bloggaajaksi. Blogin pääpaino on viihteellisissä valtavirtaa käsittelevissä pop-kulttuurin ilmiöissä, joita käsitellään välillä kepeästi naureskellen ja toisinaan vakavasti analysoiden.

Uusien blogikiinnitysten jälkeen Suomen Blogimediaan kuuluu 40 bloggaaja, jotka ovat kaikki lukijakuntansa luottamuksen vuosien varrella ansainneita sosiaalisen median mielipidevaikuttajia ja sisällöntuotannon ammattilaisia. Suomen Blogimediaa seuraa viikoittain noin 140 000 uniikkia lukijaa (TNS Metrix).

Lisätietoja uusista blogeista ja bloggaajista:

Training Drama on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä blogi, jonka kirjoittaja Liisa Kivi on elämää rakastava nuori nainen. Liisan rakkaus hyvinvointiin, liikuntaan, muotiin ja vege-ruokaan näkyy upeasti kuvitetuissa ja harkiten kirjoitetuissa sisällöissä. Liisa on nouseva mielipidevaikuttaja nuorten, trenditietoisten nuorten naisten keskuudessa. http://trainingdrama.com/

Päivisin levy-yhtiössä ja kirjankustantamossa työskentelevä Mikko Toiviainen muuntautuu iltaisin tubettavaksi ja snäppääväksi bloggaajaksi.  Kalenterikarju-blogin pääpaino on viihteellisissä valtavirtaa käsittelevissä pop-kulttuurin ilmiöissä, joita käsitellään välillä kepeästi naureskellen ja toisinaan vakavasti analysoiden. Omien sanojensa mukaan Suomen vanhin teini onkin varsinainen some-taituri ja mielipidevaikuttaja. http://kalenterikarju.fi/

Lisätietoja:

Tanja Ylikangas, toimitusjohtaja, Babler Oy
040 701 5757, tanja.ylikangas@babler.fi