Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Babler Oy

Lehdistötiedote 9.5.2016

Suomen Blogimedian rivit vahvistuvat jälleen toukokuussa

Suomen Blogimedian kasvavaa joukkoon liittyi toukokuun alussa kaksi laadukasta eturivin bloggaajaa. Asikaine ja Tämän kylän homopoika siirtyvät Suomen Blogimedialle A-lehtien Lilystä ja Imagesta. Alkuvuonna 2016 Suomen Blogimedia on saanut vahvistusta yhteensä kuudesta huippubloggaajasta.

Toukokuun alussa Suomen Blogimediaan siirtyi tamperelaisen Maiju Asikaisen huumorilla sävytetty Asikaine-blogi täynnä sisustushaaveita, lapsiperheen puuhasteluja, hyvää musiikkia, remonttivalitusta ja arjen ylistystä.

Lisävahvistusta Suomen Blogimedian miesbloggaajiin tuo puolestaan Eino Nurmisto, jonka blogi Tämän kylän homopoika on Suomen ensimmäinen. Tämän kylän homopoika valittiin parhaaksi lifestyle-blogiksi The Blog Awards Finland 2015 -kilpailussa.

Molemmat blogit tuovat jälleen lisää uutta kohderyhmää ja kiinnostavia sisältöjä Suomen Blogimedian edustamaan joukkoon. Uusien blogikiinnitysten jälkeen Suomen Blogimediaan kuuluu jo 39 bloggaaja, jotka ovat kaikki lukijakuntansa luottamuksen vuosien varrella ansainneita sosiaalisen median mielipidevaikuttajia ja sisällöntuotannon ammattilaisia. Suomen Blogimediaa seuraa viikoittain noin 145 000 uniikkia lukijaa (TNS Metrix).

Lisätietoja uusista blogeista ja bloggaajista:

Asikaine on tamperelaisen Maiju Asikaisen värikäs blogi täynnä sisustushaaveita, lapsiperheen puuhasteluja, hyvää musiikkia, remonttivalitusta ja arjen ylistystä sekä ennen kaikkea osuvaa huumoria. Asikaisen arjen kuvauksista muodostuu pieniä kertomuksia, jotka usein tiivistävät hauskasti ja herkästikin sen, mikä elämässä on tärkeää ja kaunista. www.asikaine.fi

Tämän kylän homopoika on Suomen ensimmäinen gaylifestyle-blogi. Omaleimaisella huumorillaan erottuva blogi on avoin ja omakohtainen kuvaus kirjoittajansa, Eino Nurmiston elämästä. Blogissa käsitellään sujuvasti kaikkea: elämää, viihdettä ja yhteiskuntaa. Eino on mielipidevaikuttaja, joka kirjoittaa suurista ja pienistä havainnoista sateenkaarilasit silmillä.

Lisätietoja:

Tanja Ylikangas, toimitusjohtaja, Babler Oy

040 701 5757, tanja.ylikangas@babler.fi