Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Babler Oy

Lehdistötiedote 4.4.2016

Iholla-sarjasta tuttu Esko Kyrö ja kolme muuta huippubloggaajaa Suomen Blogimediaan

Suomen Blogimedia on saanut lisävahvistusta neljästä laadukkaasta eturivin bloggaajasta. Huhtikuun alussa Suomen Blogimedian bloggaajana aloittaa Esko Kyrö E2O-blogillaan. Elämäntilanteen muuttuessa oman blogin aloittanut Esko on tuttu tv-sarjoista Iholla ja Jaksa Paremmin.

Helmikuun puolella Suomen Blogimediaan riveihin liittyivät myös nuoren miehen lifestyle-blogi Mustarttu, kahden ystävyksen ja äidin matkablogi Rimma+Laura sekä intohimoinen matkabloggaaja Veera Bianca.

Blogit tuovat lisää uutta kohderyhmää ja kiinnostavia sisältöjä Suomen Blogimedian edustamiin blogeihin. Uusien blogien myötä vahvistuvat erityisesti matkailusta kiinnostuneen kohderyhmän sekä blogimaailmassa kaivatun mieskohderyhmän tavoittavuus.

Uusien blogikiinnitysten jälkeen Suomen Blogimediaan kuuluu jo 38 bloggaaja, jotka ovat kaikki lukijakuntansa luottamuksen vuosien varrella ansainneita sosiaalisen median mielipidevaikuttajia ja sisällöntuotannon ammattilaisia. Suomen Blogimediaa seuraa viikoittain noin 145 000 uniikkia lukijaa (TNS Metrix).

Lisätietoja uusista blogeista ja bloggaajista:

E2O-blogi on kemiallinen sekoitus elämän erilaisia alkuaineita, joita hämmentelee yhteen Iholla ja Jaksa paremmin -tv-sarjoista tuttu outo opettaja Esko Kyrö. Ajoittain mukana seikkailee myös 5-vuotias vauhtimimmi. Blogista löytyy tyyliä, kohellusta, sisustusta, vääränkokoisia kurahaalareita sekä katastrofikokkausta. Unohtamatta syvällisiä pohdintoja täysin uuden elämäntilanteen edessä.

Suurella intohimolla ja sydämellä tehty Mustarttu on nuoren miehen lifestyle-blogi, josta löytää fiilisfilmejä ja tyylivinkkejä niin vaatekaappiin kuin kodinsisustukseenkin. Arjen kauniiden yksityiskohtien lisäksi blogi tarjoaa paljon inspiraatiota myös matkailuun – Arttu Mustonen nimittäin rakastaa matkustamista ja yrittää reissata aina, kun se vain on mahdollista.

Rimma ja Laura ovat ystävykset, joiden blogista voi lukea aitoja tarinoita tien päältä niin Suomesta kuin ulkomailtakin, kotikulmien mikromatkailua unohtamatta. Kahden pienen lapsen äidin blogin kantavana teemana on se, ettei matkailuharrastuksesta tarvitse luopua jälkikasvun myötä. Ystävysten sydäntä lähellä ovat sekä luontokohteet eläimineen että suurkaupungit valoineen.

Veera Papinoja on intohimoinen matkailualan ammattilainen, jonka suurimmat rakkaudenkohteet ovat Aasian suurkaupungit ja Australia. Tyylikkäässä Veera Bianca -blogissa dokumentoidaan niin kotimaan kuin ulkomaankin reissuja, joilla etsitään terveellistä vegesafkaa, trendikkäitä kuppiloita ja tyylikkäitä hotelleja.

Lisätietoja:

Tanja Ylikangas, toimitusjohtaja, Babler Oy

040 701 5757, tanja.ylikangas@babler.fi