Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Babler Oy
Nimitysuutinen 14.3.2016

Blogiviestintään erikoistunut viestintätoimisto Babler Oy on nimittänyt VTM Salla Kääriäisen (26) planneriksi 4.1.2016 alkaen. Sallan tehtäväalueena on kehittää bloggaajien monipuolista ja ammattimaista hyödyntämistä markkinoinnissa. Babler vastaa yksinoikeudella sisältöyhteistyöhankkeista Suomen Blogimediaan kuuluvien bloggaajien kanssa.

Salla on perehtynyt niin suomalaiseen kuin kansainväliseen liiketoimintaan blogien ympärillä ja muun muassa julkaissut tutkimuksen Suomen luetuimpien muotibloggaajien etiikasta. Salla on aikaisemmin työskennellyt erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä muun muassa viestintä- ja markkinointitoimisto Myyssä.

”Sallalla on taustansa ja kokemuksensa ansiosta loistava näkemys ja osaaminen siitä, miten blogeja hyödynnetään kaupallisesti tulevaisuudessa”, kertoo Bablerin toimitusjohtaja Tanja Ylikangas ja jatkaa:

”Sallan tehtävänä on varmistaa, että Suomen Blogimedian bloggaajat pystyvät tuottaman asiakkaillemme entistä suurempaa lisäarvoa kiinnostavan ja relevantin suosittelumarkkinoinnin avulla.”

Lisätietoja:

Tanja Ylikangas, toimitusjohtaja, Babler Oy
p. 040 701 5757, tanja.ylikangas@babler.fi

Babler Oy

Blogiviestintään erikoistunut Babler palvelee yrityksiä viestinnän tarpeissa, kun tavoitteena on syventää yrityksen  ja kohderyhmän suhdetta ja rakentaa tunnettuutta sosiaalisen median mielipidevaikuttajien kanssa.

Bablerin erityisosaamista on sisältöyhteistyöhankkeiden suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä bloggaajien kanssa. Babler omistaa Suomen Blogimedian ja vastaa yksinoikeudella yhteistyöhankkeista siihen kuuluvien bloggaajien kanssa. Babler on osa markkinointiviestinnän suunnittelu- ja konsulttiyhtiö Ida Fram Groupia.

Suomen Blogimedia lyhyesti

Suomen Blogimediaan kuuluu 37 itsenäistä bloggaajaa ja blogia, ovat kaikki lukijakuntansa luottamuksen vuosien varrella ansainneita sosiaalisen median mielipidevaikuttajia. Suomen Blogimedia tavoittaa yhteensä noin 145 000 uniikkia lukijaa viikossa. Kaikki bloggaajat ja blogien päivittyvät sisällöt löytyvät koottuna osoitteessa www.suomenblogimedia.fi