Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Babler Oy
Lehdistötiedoite 2.12.2015

Neljä uutta blogia Suomen Blogimediaan

Suomen Blogimedia on saanut lisävahvistusta neljästä laadukkaasta eturivin bloggaajasta. Joulukuun alusta mukaan tulleet blogit ovat elämäniloinen runsaudensarvi Oi mutsi mutsi, sisustusharrastajien suosikki Moderni puutalo, lempeä ja kaunis Jo’s Secret ja ruuhkavuosien aalloissa seilaava Valeäiti.

Blogit tuovat lisää uutta kohderyhmää ja kiinnostavia sisältöjä Suomen Blogimedian edustamiin perheteemaisiin blogeihin, sisustusblogeihin ja lifestyle-blogeihin. Uusien blogikiinnitysten jälkeen Suomen Blogimediaan kuuluu jo 36 bloggaaja, jotka ovat kaikki lukijakuntansa luottamuksen vuosien varrella ansainneita sosiaalisen median mielipidevaikuttajia ja sisällöntuotannon ammattilaisia. Kaikkia Suomen Blogimedian blogeja seuraa viikoittain noin 130 000 uniikkia lukijaa.

Lisätietoja uusista blogeista ja bloggaajista:

Oi mutsi mutsi oli alunperin perheblogi, jonka kirjoittaja Elsa Heiko perusti raskausaikanaan, koska ei löytänyt löytänyt mielenkiintoista luettavaa uudesta elämäntilanteesta. Viiden bloggausvuoden jälkeen perheteema on edelleen läsnä, mutta sen lisäksi blogissa kirjoitetaan tällä hetkellä myös muista kolmekymppisen naisen elämään liittyvistä asioista kauneudenhoidosta kirjoihin ja tyylistä taidenäyttelyihin. Oi mutsi mutsi -blogia seuraa myös innokas, plus size -muodista kiinnostunut lukijakunta. Blogin kirjoitustyylin on värikäs, hauska ja maanläheinen, eikä sisältö ole liian siloteltua.

Moderni puutalo on elämänmakuinen ja hauska sisustusblogi, jonka kantava teema on vaimon johtama, mutta koko perhettä – varsinkin aviomiestä – rasittava sisusteluharrastus. Sohvatyynyjen lisäksi blogissa kerrotaan lapsiperheen arjesta ja juhlasta, matkailusta ja kotona köllöttelystä. Blogia kirjoittavat sisustuskärpäsen puraisema pariskunta Mervi ja Petri Kokkonen. Perheeseen kuuluu lisäksi kouluikäiset tyttö ja poika, sekä omalta osaltaan perheen elämää värittävä espanjanvesikoira Pepe. Moderni puutalo palkittiin parhaana suomalaisena sisustusblogina The Blog Awardseissa lokakuussa 2015.

Jo’s Secret -blogia kirjoittava Johanna Turpeinen on elämää rakastava nuori nainen, joka pyrkii keskittymään ainoastaan positiivisiin asioihin ja haluaa nauttia arjen pienistäkin iloista. Tämä kaikki myös näkyy ja tuntuu Johannan kaiken kauniin kattavassa hyväntuulisessa blogissa, jossa myös tavallinenkin arki on hyvää. Lukijoille Johanna tarjoaa kurkistuksen omaan elämäänsä, terveellisiä reseptejä, henkisiä hyvinvointijuttuja, asukuvia, kauneusvinkkejä ja matkustamista, kaikkea näitä rakastavalla twistillä kirjoitettuna.

Valeäiti-blogin kirjoittaja Hanne Kettunen tarjoaa purevaa vertaistukea arjesta selviytymiseen. Kotiäitiyden tylsyyden temppelissä syntynyt Valeäiti on päiväkirja, terapiatuoli ja keskustelunavaus. Hanne Kettusen terävä kynä ja intohimoinen ote viihdyttää niin lapsiperheellisiä kuin nuoria uratykkejäkin. Valeäidin blogissa tempoillaan ruuhkavuosien ärjyimmissä aalloissa, rehellisen ja huumoriin käärityn arkirealismin kautta. Naisjohtajan, vaimon, äidin, treenaajan ja laiskottelijan kirjoituksista löytyy samaistuttavaa laajalle joukolle.

Lisätietoja:
Tanja Ylikangas, toimitusjohtaja, Babler Oy
p. 040 701 5757, tanja.ylikangas@babler.fi

Suomen Blogimedia
Suomen Blogimediaan kuuluu 1.12.2015 alkaen 36 itsenäistä bloggaajaa ja blogia, ovat kaikki lukijakuntansa luottamuksen vuosien varrella ansainneita sosiaalisen median mielipidevaikuttajia. Blogeista haetaan aktiivisesti tietoa, kannanottoja, inspiraatiota, vinkkejä, suositteluja ja ennen kaikkea vertaistukea. Suomen Blogimedia tavoittaa yhteensä noin 130 000 uniikkia lukijaa viikossa. Kaikki bloggaajat ja blogien päivittyvät sisällöt löytyvät koottuna osoitteessa www.suomenblogimedia.fi

Babler Oy
Sosiaaliseen mediaan erikoistunut Babler palvelee yrityksiä viestinnän tarpeissa, kun tavoitteena on syventää yrityksen ja kohderyhmän suhdetta ja rakentaa tunnettuutta. Bablerin erityisosaamista on sisältöyhteistyöhankkeiden suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä bloggaajien kanssa. Babler omistaa Suomen Blogimedian ja vastaa yksinoikeudella yhteistyöhankkeista siihen kuuluvien bloggaajien kanssa. Babler on osa markkinointiviestinnän suunnittelu- ja konsulttiyhtiö Ida Fram Groupia.