Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Babler Oy
Lehdistötiedote 21.12.2015

Äitiysblogi Mamma rimpuilee Suomen Blogimediaan  

Suomen Blogimedian rivistöön on liittynyt jälleen yksi uusi Suomen eturivin bloggaaja. Kolmekymppisen Laura Satamon kirjoittama Mamma rimpuilee -blogi edustaa blogimediaympäristössä suosittua äitiys- ja perheteemaa.
Blogia seuraavalle laajalle naispainoitteiselle yleisölle blogi tarjoaa oivaltavaa vertaistukea vanhemmuuteen ja lapsiperhearkeen. Blogissa kuvataan turkulaista kaupunkielämää kahden lapsen, aviomiehen ja koiran ristivedossa.

”Mamma rimpuilee on yksi hauskimmista blogeista, joihin olen saanut tutustua”, Suomen Blogimedian toimitusjohtaja Tanja Ylikangas sanoo ja jatkaa: ”Bloggaajan taitavan kynän kautta lukijat pääsevät mukaan vauhdikkaaseen perheeseen, jossa sattuu ja tapahtuu. Blogista löytyy myös käyttökelpoisia vinkkejä niin parisuhteeseen, Ikea-vierailusta selviytymiseen kuin juoksuharrastukseenkin. Ja kaikki tämä lapsiperheen näkökulmasta riemastuttavilla kommelluksilla höystettynä.”

Suomen Blogimediaan kuuluu 37 itsenäistä bloggaajaa ja blogia, ovat kaikki lukijakuntansa luottamuksen vuosien varrella ansainneita sosiaalisen median mielipidevaikuttajia. Blogeista haetaan aktiivisesti tietoa, kannanottoja, inspiraatiota, vinkkejä, suositteluja ja ennen kaikkea vertaistukea. Suomen Blogimedia tavoittaa yhteensä noin 130 000 uniikkia lukijaa viikossa.