Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Babler Oy
Lehdistötiedote 30.10.2015

Suomen Blogimedian blogirivistö kasvoi jälleen

Suomen Blogimediaan on liittynyt kaksi uutta eturivin bloggaajaa. Riikka Sipilän kuvapainotteinen lifestyleblogi Riikan blogi on yksi Suomen pitkäaikaisimmista ja suosituimmista lapsiperheblogeista. Toinen uusi blogi, sisustusarkkitehti Maija Rasilan sisustus- ja remontointiblogi, Pihkala kumpuaa puolestaan kirjoittajan intohimoista sekä ammatillisesta osaamisesta. Vuoden sisällä Suomen Blogimedian 34 bloggaajan joukkoon on liittynyt kaiken kaikkiaan 20 uutta bloggaajaa. Uudet blogikiinnitykset ovat aina tarkkaan harkittuja päätöksiä.

”Suomen Blogimedian bloggaajiksi olisi enemmän tulokkaita kuin voimme ottaa vastaan. Jotta pystymme seisomaan kaikkien bloggaajiemme takana ja vaalimaan Suomen Blogimediaan alusta asti liitettyjä arvoja laadukkuudesta ja ammattimaisuudesta, joudumme valitettavasti sanomaan monelle halukkaalle myös ei”, kertoo toimitusjohtaja Tanja Ylikangas.

Kaikki Suomen Blogimedian bloggaajat on valittu tarkan laatukriteeristön kautta. Suomen Blogimediaan pääsee mukaan vain jos blogilla on omaleimainen tunnistettava tyyli, vähintään useissa tuhansissa liikkuvat viikkokävijämäärät, oman alansa mielipidejohtajuus ja asiantuntijarooli.

”Bloggaajamme ovat todellisia monitaitureita, joukossa on muun muassa toimittajia, kirjailijoita, valokuvaajia, graafisia suunnittelijoita ja muotoilijoita. Myös bloggaajan kyky ylläpitää muodostunutta lukijasuhdetta ja halu kehittää itseään sosiaalisen median sisällöntuottajana painaa vaakakupissa, kun blogivalintoja tehdään”, Ylikangas lisää.

Vuoden sisällä Suomen Blogimedian 34 bloggaajan joukkoon on liittynyt kaiken kaikkiaan 20 uutta bloggaajaa, ja vain kuusi on poistunut.

Suomen Blogimedian uusimmat blogit: Riikan blogi ja Pihkala  

Riikan blogin aktiivisen kirjoittajan Riikka Sipilän asiantuntemus ja blogissa läsnä olevat aihepiirit liikkuvat yhä kasvavalla tyylilajialueella kattaen lasten tyylit, muodin ja lastenmaailman trendit, vapaa-ajan ja sisustuksen; kohderyhmänään vertaisensa aktiiviset, ostovoimaiset ja positiivisesti laadukkaaseen kuluttamiseen suhtautuvat naiset. Kirjoittajan aikaisempi työura lasten parissa sekä kotiäitivuodet ovat luoneet vankkaa kokemuspohjaa, jolta hän on rakentanut oman unelmansa sanoista tekoihin ja perustanut vastikään myös oman PR-toimiston Lasten PR:n.

Sisustusarkkitehti Maija Rasilan Pihkala-blogin tarinanlähde, satavuotias talo, ei päästä helpolla, mutta antaa lukijalle paljon visuaalista inspiraatiota. Rakentamiseen ja sisustamiseen keskittyvä blogi maalaa kaunista kuvaa asumisesta ja kotikeskeisestä elämästä; tyylilajeista, jotka perinteisesti ovat pitäneet kärkipaikkoja suomalaisen blogikentän kiinnostavuuskilpailussa. Lukijakunta on laaja ja hakee vaikutteita sekä ostovinkkejä.

Tanja Ylikangas, toimitusjohtaja, Babler Oy
p. 040 701 5757, tanja.ylikangas@babler.fi

Suomen Blogimedia
Suomen Blogimediaan kuuluu 34 itsenäistä bloggaajaa ja blogia, ovat kaikki lukijakuntansa luottamuksen vuosien varrella ansainneita sosiaalisen median mielipidevaikuttajia. Blogeista haetaan aktiivisesti tietoa, kannanottoja, inspiraatiota, vinkkejä, suositteluja ja ennen kaikkea vertaistukea. Suomen Blogimedia tavoittaa yhteensä noin 130 000 uniikkia lukijaa viikossa. Kaikki bloggaajat ja blogien päivittyvät sisällöt löytyvät koottuna osoitteessa www.suomenblogimedia.fi

Babler Oy
Sosiaaliseen mediaan erikoistunut Babler palvelee yrityksiä viestinnän tarpeissa, kun tavoitteena on syventää yrityksen ja kohderyhmän suhdetta ja rakentaa tunnettuutta. Bablerin erityisosaamista on sisältöyhteistyöhankkeiden suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä bloggaajien kanssa. Babler omistaa Suomen Blogimedian ja vastaa yksinoikeudella yhteistyöhankkeista siihen kuuluvien bloggaajien kanssa. Babler on osa markkinointiviestinnän suunnittelu- ja konsulttiyhtiö Ida Fram Groupia.