Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Babler Oy
Lehdistötiedote 2.10.2015

Someilmiö naaG ja liikuntabloggaaja Eveliina Tistelgren Suomen Blogimediaan

Itsenäisistä blogeista muodostuva blogiyhteisö, Suomen Blogimedia, on kiinnittänyt riveihinsä kaksi uutta Suomen eturivin bloggaajaa. Uudet blogit ovat digiajan kasvatin Janne Naakan luotsaama naaG -blogi ja hyvinvoinnin puolestapuhuja Eveliina Tistelgrenin kirjoittama blogi. Uusien kiinnityksien jälkeen Suomen Blogimediaan kuuluu jo 32 laadukasta blogia.

”Uudet kiinnitykset tuovat Suomen Blogimediaan mukanaan upeaa, kiinnostavaa kohderyhmää ja vahvistavat entisestään sisällöllisesti laadukasta ja monipuolista blogitarjontaamme”, sanoo Bablerin toimitusjohtaja Tanja Ylikangas.

Useita kertoja Blog Awards -palkitun ja suurta suosiota nauttivan naaG-blogin Janne Naakka on lajinsa itseoikeutettu valtias; miesten tyyliin ja muotiin keskittyvä blogi on Suomessa harvinaisuus. Blogin ote on asiantunteva, mutta humoristinen ja itseironinen, ja se tarjoaa laadukkaita, huolella stailattuja inspiraatiokuvia tyyliin ja pukeutumiseen. Janne Naakka on myös huippusuosittu vloggaaja, samaa naaG-nimeä kantavalla videoblogilla on yli 60,000 tilaajaa.

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja Eveliina Tistelgrenin sydän sykkii puolestaan urheilulle. Omaa nimeään kantavaa liikuntablogia ylläpitävä, energinen tehomoottori on suomenmestaruustason fitnessurheilija, joka todella elää, kuten kirjoittaa – rakkaudesta lajiin. Kirjoittajan iloinen ja positiivinen näkemys on tuottanut suuren lukijajoukon, joka hakee blogista motivaatiota treeneihin ja inspiraatiota parempien, terveellisempien valintojen tekemiseen.

Suomen Blogimedialla eniten finalistiehdokkuuksia Suomen suurimmassa blogikisassa

The Blog Awards Finland 2015 on koko blogitoimialan yhteinen blogikisa, joka antaa tunnustusta blogimaailman vetovoimasimmalle sisällölle ja sen parhaille tekijöille 11 eri kategoriassa. Suomen Blogimedialla on kisassa finalisteina peräti kymmenen bloggaajaa, mikä on eniten kaikista Suomen blogiyhteisöistä ja -portaaleista. The Blog Awards Finlandin voittajabloggajaat selviävät tänään illalla järjestettävässä palkintogaalassa.

Lisätietoja:
Tanja Ylikangas, toimitusjohtaja, Babler Oy
p. 040 701 5757, tanja.ylikangas@babler.fi

Suomen Blogimedia
Suomen Blogimediaan kuuluu 32 itsenäistä bloggaajaa ja blogia, ovat kaikki lukijakuntansa luottamuksen vuosien varrella ansainneita sosiaalisen median mielipidevaikuttajia. Blogeista haetaan aktiivisesti tietoa, kannanottoja, inspiraatiota, vinkkejä, suositteluja ja ennen kaikkea vertaistukea. Suomen Blogimedia tavoittaa yhteensä noin 140 000 uniikkia lukijaa viikossa. Kaikki bloggaajat ja blogien päivittyvät sisällöt löytyvät koottuna osoitteessa www.suomenblogimedia.fi

Babler Oy
Sosiaaliseen mediaan erikoistunut Babler palvelee yrityksiä viestinnän tarpeissa, kun tavoitteena on syventää yrityksen ja kohderyhmän suhdetta ja rakentaa tunnettuutta. Bablerin erityisosaamista on sisältöyhteistyöhankkeiden suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä bloggaajien kanssa. Babler omistaa Suomen Blogimedian ja vastaa yksinoikeudella yhteistyöhankkeista siihen kuuluvien bloggaajien kanssa. Babler on osa markkinointiviestinnän suunnittelu- ja konsulttiyhtiö Ida Fram Groupia.