Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Babler Oy
Lehdistötiedote 8.9.2015

Suomen Blogimedian omistus viestintätoimisto Bablerille

Viestintätoimisto Babler Oy on ostanut  Suomen Blogimedian Oy:n osakkeet A-lehdiltä. Kaupan myötä entisestä vähemmistöosakkaasta Bablerista on tullut Suomen Blogimedian pääomistaja. Samalla Babler tekee merkittäviä investointeja kehittääkseen mediaa edelleen yhtenä maan johtavista ja laadukkaimmista blogiyhteisöistä. Suomen Blogimediaan kuuluu tällä hetkellä 30 blogia, jotka tavoittavat yhteensä noin 150 000 uniikkia lukijaa viikossa.

”Bloggaajien ympärille syntynyt medialiiketoiminta kasvaa edelleen ja alalle nousee jatkuvasti uusia toimijoita. Haluamme olla mukana kehityksessä ja viedä Suomen Blogimediaa haluamaamme suuntaan yhtenä maan johtavista blogiyhteisöistä. Uskomme Suomen Blogimedian konseptiin ja haluamme investoida siihen”, toimitusjohtaja Tanja Ylikangas kertoo ja jatkaa,

”Tulemme palkkaamaan riveihimme lisää osaajia ja kehitämme omaa myyntiämme. Lisäksi jatkamme Suomen Blogimedian kasvattamista tarkkaan harkituilla blogirekrytoinneilla ja sisältöjen monipuolistamisella. Suunnittelemme myös investointeja videoblogien puolelle.”

Babler-konsernin yhteenlaskettu liikevaihto nousee tänä vuonna lähelle miljoonan euron rajaa. Vuoden 2014 liikevaihto oli 341 000 euroa, joten kasvu on merkittävä. Samalla Bablerin henkilöstömäärä on kaksinkertaistunut.

Mediamyynnin puolella päämyyntiyhteistyökumppaniksi nousee Aller Media Oy. Lisäksi myyntiyhteistyö jatkuu Widespace Oy:n ja Improve Media Oy:n kanssa.

Babler Oy lyhyesti
Sosiaaliseen mediaan erikoistunut Babler palvelee yrityksiä viestinnän tarpeissa, kun tavoitteena on syventää yrityksen ja kohderyhmän suhdetta ja rakentaa tunnettuutta. Bablerin erityisosaamista on sisältöyhteistyöhankkeiden suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä bloggaajien kanssa. Babler omistaa Suomen Blogimedian ja vastaa yksinoikeudella yhteistyöhankkeista siihen kuuluvien bloggaajien kanssa. Babler on osa Ida Fram Groupia.