Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Babler Oy
Nimitysuutinen 17.9.2015

Nimitysuutisia viestintätoimisto Bablerissa

Sosiaalisen mediaan erkoistunut viestintätoimisto Babler on vahvistanut osaajajoukkoaan kahdella uudella rekrytoinnilla.

Myyntijohtajaksi on nimitetty Markus Mujunen (42). Markuksen päävastuulla on Suomen Blogimedian myynnin kehittäminen. Hän on aikaisemmin työskennellyt vastaavissa tehtävissä muun muassa MTV3:lla ja Radio Energy:ssa.

Projektipäälliköksi on nimitetty Jenni Forsblom (36). Jennin päävastuulla on Suomen Blogimedian bloggaajien kanssa toteutettavien sisältöyhteistyöhankkeiden tuottaminen, läpivienti ja asiakasyhteydet. Jenni on aikaisemmin työskennellyt projektipäällikkönä muun muassa mainostoimisto Ida Framissa ja digitaalisen median tuotantoyhtiö Into-Digitalissa.

Lisätietoja toimitukselle:
Tanja Ylikangas, toimitusjohtaja, Babler Oy
p. 040 701 5757, tanja.ylikangas@babler.fi

Babler Oy
Sosiaaliseen mediaan erikoistunut Babler palvelee yrityksiä viestinnän tarpeissa, kun tavoitteena on syventää yrityksen ja kohderyhmän suhdetta ja rakentaa tunnettuutta. Bablerin erityisosaamista on sisältöyhteistyöhankkeiden suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä bloggaajien kanssa. Babler omistaa Suomen Blogimedian ja vastaa yksinoikeudella yhteistyöhankkeista siihen kuuluvien bloggaajien kanssa. Babler on osa markkinointiviestinnän suunnittelu- ja konsulttiyhtiö Ida Fram Groupia.

Suomen Blogimedia lyhyesti
Suomen Blogimediaan kuuluu 30 itsenäistä bloggaajaa ja blogia, ovat kaikki lukijakuntansa luottamuksen vuosien varrella ansainneita sosiaalisen median mielipidevaikuttajia. Suomen Blogimedia tavoittaa yhteensä noin 150 000 uniikkia lukijaa viikossa. Kaikki bloggaajat ja blogien päivittyvät sisällöt löytyvät koottuna osoitteessa www.suomenblogimedia.fi.