Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Babler Oy
Lehdistötiedote 1.9.2015

Kuusi uutta merkittävää blogikiinnitystä Suomen Blogimediaan

Kaksi vuotta sitten perustettu Suomen Blogimedia jatkaa kasvuaan. Kesän ja syksyn aikana peräti kuusi suosittua blogia on siirtynyt Suomen Blogimedian edustamien laatukirjoittajien joukkoon. Tuoreet kiinnitykset ovat lastentyyliblogi Minityyli, sisustusblogi Musta ovi, muoti- ja lifestyleblogi Muoti mielessä, kosmetiikkablogi Meikkipää ja kaksi herkullista ruokablogia Kokit ja Potit sekä Syötävän hyvä.

Uudet blogit puhuttelevat ja vaikuttavat aktiivisesti sosiaalista mediaa kuluttavaan lukijakuntaan, jota kiinnostaa ruoka, sisustus, kauneus, muoti ja monipuoliset lapsiperheteemat.

”Näiden uusien blogien myötä tavoitamme entistäkin paremmin myös hieman vanhempia blogien seuraajia, joiden kulutuskäyttäytyminen eroaa merkittävästi nuoremmasta kohderyhmästä. Tämä vanhempi kohderyhmä kiinnostaa mainostajia yhä enemmän myös sisältöyhteistöiden osalta – vastaamme siis suoraan asiakkaidemme pyyntöön”, toimitusjohtaja Tanja Ylikangas kertoo.

Kaiken kaikkiaan Suomen Blogimediassa on tällä hetkellä 30 bloggaajaa, jotka tavoittavat noin 150 000 uniikkia blogeissa säännöllisesti vierailevaa lukijaa viikossa.
Kaikki blogit ja niiden monipuoliset laadukkaat sisällöt löytyvät nykyisin koottuna osoitteessa www.suomenblogimedia.fi

Uudet Suomen Blogimedian alle siirtyneet sosiaalisen median vaikuttajat ja blogit

Minityyli
www.minityyli.fi

Neljän äidin ja neljäntoista lapsen elämäntäyteinen lastentyyliblogi keskittyy pikkuihmisten maailmaan. Blogi neuvoo, ohjaa ja opastaa, ja se on jo kerännyt mainetta ehtymättömänä lastenkulttuurin ja lapsien omien juttujen aarreaittana.

Musta Ovi, Marja Wickman
www.mustaovi.blogspot.com

Art directorina työskentelevän ammattilaisesteetikon blogi pyrkii tarjoamaan lukijoilleen aina jotain uutta, ideoita, inspiraatiota ja intoa kokeilla ja toteuttaa. Kaunis ei läheskään aina tarkoita kallista, kuuluu kirjoittajan motto.

Muoti mielessä, Anne Melender
www.muotimielessa.com

Muoti mielessä -blogin Anne Melender sisustaa, kokkaa, rakastaa kauniita vaatteita ja nautiskelee arkielämästä. Blogi antaa vinkkejä ja inspiraatiota arkipuuhiin, rennosti ja mutkattomasti. Muoti mielessä -blogista samaistumisen kohteita ja aiheita löytyy runsaasti kaikenikäisille lukijoille.

Meikkipää, Riia Koivisto ja Laura Andersson
www.meikkipaa.fi

Meikkaus-, kosmetiikka- ja kaunistautumisblogi Meikkipää on raikas ja tervetullut vaihtoehto perinteisesti nuorille tytöille suunnatussa kosmetiikkablogigenressä. Kahden kosmetiikka-alan ammattilaisen meikkausjuttujen äärelle löytävät inspiroitumaan kaikenikäiset ja -tyyliset naiset; vinkkejä on tarjolla niin arkeen kuin juhlaan, ikään ja kokoon katsomatta.

Kokit ja Potit, Hannele Hyvärinen
www.kokitjapotit.blogspot.fi

Pohjoisesta luonnosta, maasta ja tuulista voimaa, ruokaa ja ravintoa ammentava Kokit ja Potit on oivaltavien reseptien ja rakkauden täyteinen ruokablogi. Blogia kantaa tämän päivän trendien mukainen ote ruoanlaittoon; keittiössä kirjoittajan tärkein filosofia ja ohjenuora on ”kultainen keskitie”, kaikki on sallittua sopivissa määrin.

Syötävän hyvä, Lotta Viitaniemi
http://syotava.blogspot.fi

Syötävän hyvä keskittyy tarjoilemaan nimensä mukaista ruokaa; aitoja makuja, laadukkaita raaka-aineita, kulinarismia isolla alkukirjaimella. Kaikki muuhan on turhaa, paitsi ruoka.

Lisätietoja toimitukselle:

Tanja Ylikangas, toimitusjohtaja, Babler Oy ja Suomen Blogimedia Oy
p. 040 701 57 57, tanja.ylikangas@babler.fi

Suomen Blogimedia on itsenäisten bloggaajien muodostama blogimedia, johon kuuluu 30 kirjoittajaa. Suomen Blogimedia tavoittaa yhteensä noin 150 000 uniikkia lukijaa viikossa.

Babler palvelee yrityksiä viestinnän tarpeissa, kun tavoitteena on syventää yrityksen ja kohderyhmän suhdetta ja rakentaa tunnettuutta. Bablerin erityisosaamista on sisältöyhteistyöhankkeiden suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä bloggaajien kanssa. Babler vastaa yksinoikeudella yhteistyöhankkeista Suomen Blogimediaan kuuluvissa blogeissa.