Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Suomen Blogimediassa aloittaa 1.9.2015 kaksi uutta laatublogia, ruokablogi Syötävän hyvä sekä lifestyle-blogi Muoti mielessä.

Kotoilijaksi esittäytyvä Anne Melender suhtautuu intohimoisesti muotiin, kauneuteen ja sisustukseen. Muoti mielessä -blogista tulvii rakkaus arkisiin asioihin, nautiskeluun, aamuviinereihin ja harmaisiin paitoihin. Nautiskelijaluonne ei ota itseään eikä elämää turhan vakavasti, vaan antaa arjen viedä mukanaan, vaikka kuntosalille. Ehtiväinen nainen huolehtii kahdesta koirastaan, kodistaan ja sisustusmyymälästään positiivisella energialla, joka kantaa kaunista blogia, mutkattomasti ja helpostilähestyttävästi.

Nuoruusvuosinaan roskaruokakiintiönsä täyttänyt Lotta Viitaniemi perusti Syötävän hyvä -bloginsa muistikirjaksi gluteenittomien ja sokerittomien ruokien resepteille. Syntyi Syötävän hyvä, joka keskittyy tarjoilemaan nimensä mukaista ruokaa; aitoja makuja, laadukkaita raaka-aineita, kulinarismia isolla alkukirjaimella.  Visuaalisen viestinnän ammattilaisen ja kulinarismiin täysillä antautuneen kirjoittajan blogi täyttää lukijan vatsan puoliksi jo kuvillaan; kauniit aamusmoothiet ja harkitut asetelmat ovat mietittyjen reseptien ohella tärkeässä roolissa.

Syötävän hyvä ja Muoti mielessä nostavat Suomen Blogimedian edustamien korkealaatuisten blogien lukumäärän yhteensä 30 blogiin. Viikkotasolla Suomen Blogimedia tavoittaa noin 140,000 uniikkia viikkokävijää (TNS). Tervetuloa ihastelemaan Lotan keittiöön ja Annen kotiin!

Lue lisää Muoti mielessä >

Lue lisää Syötävän hyvä >