Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Itsenäisistä blogeista muodostuva blogiyhteisö, Suomen Blogimedia, vahvistuu sisustus-, kosmetiikka- ja lastenblogilla.

Viestintätoimisto Bablerin yhteyteen vuonna 2013 perustettu Suomen Blogimedia vahvistuu jälleen kesäkuun alussa. Laadukkaaseen blogijoukkoon liittyy kolme uutta, inspiroivaa blogia, sisustusblogi Musta ovi, lastenblogi Minityyli sekä kosmetiikkablogi Meikkipää. Uusien kiinnityksien jälkeen Suomen Blogimediaan kuuluu 31 omilla alustoillaan toimivaa blogia.

Kaikki kolme tulokasta edustavat blogityyppejä, jotka ovat jo pitkään tehneet nousua kohti lukijoiden suosikkeja, perinteisesti laajaa suosiota keräävien muoti- ja perheblogien rinnalle.

”Uudet kiinnitykset tuovat mukanaan upeaa, kiinnostavaa kohderyhmää. Näissä blogeissa käsiteltävät kauneuteen, sisustukseen ja lastenmuotiin liittyvät aiheet puhuttelevat mainostajalle tärkeää kohderyhmää, aktiivisesti kulutuspäätöksiä tekeviä naisia”, sanoo Bablerin toimitusjohtaja Tanja Ylikangas.

Kolmen uuden blogin myötä Suomen Blogimedian tavoittaa noin 150 000 viikkolukijaa. Etenkin kosmetiikkablogi Meikkipää on kollektiiville kokonaan uusi aluevaltaus, sillä aikaisemmin vastaavaa, puhtaasti meikkaus- ja kampausaiheita käsittelevää blogia ei yhteisössä ole ollut. Minityyli eroaa jo mukanaolevista perhe- ja äitiysblogeista näkökulmaltaan; blogin neljä kirjoittajaa tekevät paljon tuotetestauksia sekä kirjoittavat lasten muodista , trendeistä ja kulttuurista. Sisustusblogi Mustan oven erottaa muista vahva oma tyyli ja näkemys.

 

Blogeihin pääset tästä

Musta Ovi

Minityyli

Meikkipää