Glowdia

Neljä vaikuttajaa mukaan sijoittajiksi

SBM Kipinän uudeksi sijoituskohteeksi on valittu sisustussuunnittelupalvelu Glowdia. SBM Kipinän sijoitushankkeeseen lähtivät mukaan sijoittajiksi Ida Fram Groupin lisäksi neljä Suomen Blogimedian vaikuttajaa – Katja Lahti (Project mama), Tiina Arponen (Muita ihania), Esko Kyrö (E2O-blogi) ja Satu Rämö (Salamatkustaja).

SBM Kipinä auttaa suomalaisia start up yrityksiä kasvuun sisältömarkkinoinnin keinoin. Vaikuttajat auttavat kehittämään Glowdian palvelua yhdessä vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijayritys Bablerin kanssa.

”Uskomme vaikuttajamarkkinoinnin aitouteen, ja siihen että se tarjoaa helposti lähestyttävän tavan tutustua palvelumalliimme. Viihtyisä ja kaunis koti voi olla kaikkien saatavilla, ja Suomessa vielä uudenlainen palvelumme tuo sisustamisen pariin uusia, innokkaita asiakkaita. Vaikuttajien kautta pääsemme lähemmäksi asiakkaitamme ja opimme tuntemaan heitä paremmin.”, kertoo Katariina Penttilä Glowdialta.

Bablerin syksyllä 2018 teettämän tutkimuksen mukaan suomalainen luottaa sisustusammattilaisen tuovan lisäarvoa kodin sisustamiseen, mutta pelkää kustannuksia ja sopivan suunnittelijan löytämistä. Glowdian palvelu tarjoaa kuluttajille helpon ja kustannustehokkaan keinon hyödyntää sisustusalan ammattilaisia oman kodin sisustussuunnittelussa.

”Digitaalisen liiketoimintamallin kautta Glowdia tuo sisustussuunnittelun isomman yleisön palveluksi. Meillä vaikuttajilla on mahtava tilaisuus nyt näyttää, kuinka tämä palvelu toimii ja mitä se tarkoittaa, että alle satasen summalla ja muutamassa päivässä voi saada sisustussunnittelijan tekemän suunnitelman ilman, että kenenkään hintoja poljetaan. Minullakin oli nyt ensimmäistä kertaa pokkaa kokeilla sisustussuunnittelijan palveluita. Olin enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Siitä aidosta ilosta tekee mieli kertoa seuraajillekin.”, kertoo Salamatkustaja-blogin Satu Rämö.

Ensimmäiset yhteistyösisällöt julkaistiin maaliskuussa 2019, joissa vaikuttajat kertoivat omia tarpeitaan ja kokemuksia palvelusta. Yhteistyön etenemistä voi seurata vaikuttajien kanavien kautta.

Lisätiedot

Teemu Jokinen, Ida Fram Group Oy / SBM Kipinä Oy
p. 050 307 3996, teemu.jokinen@idaframgroup.fi

Katariina Penttilä, Glowdia Oy
P. 044 070 3682, katariina@glowdia.fi

Pekka Harjunkoski, Babler Oy
p. 050 599 0079, pekka.harjunkoski@babler.fi

www.babler.fi

Tutustu vaikuttajiin

Katja Lahti / Project Mama

Tiina Arponen / Muita Ihania

Satu Rämö / Salamatkustaja

Esko Kyrö, E2O