Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Suomen Blogimedia avustaa kauppatieteiden kandidaatti Johanna Mustosta (Aalto-yliopisto) keräämään tutkimusmateriaalia hänen graduprojektiaan varten. Mustosen tutkimus käsittelee kuluttajien näkemyksiä erityisesti muotiblogien kaupallisesta sisällöstä ja sisältöyhteistyökampanjoista sekä selvittää blogien kanssa yhteistyötä tekeviin yrityksiin liitettäviä mielikuvia.

Johanna Mustonen etsii nyt Suomen Blogimedian välityksellä haastateltavia, joiden ajatuksia ja mielipiteitä hän käyttää materiaalinaan. Haastattelut tapahtuvat kasvotusten, ne kestävät noin 30-60 minuuttia. Haastateltavien henkilöllisyys pidetään anonyyminä eikä henkilökohtaisia haastattelutietoja julkaista missään vaiheessa. Haastatteluun voi osallistua kuka tahansa säännöllisesti muotiblogeja lukeva henkilö.

Kiinnostuitko? Voit ilmoittautua haastatteluun tai kysellä lisätietoja sähköpostilla johanna.2.mustonen@aalto.fi tai soittamalla hänelle numeroon +358 40 7789684.

Suomen Blogimedia kiittää etukäteen kaikkia osallistuneita sekä toivoo Johannalle menestystä tutkimukseen!