Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Suomen Blogimedia saa joukkoonsa 1.11. kaksi uutta bloggaajaa, Style Plaza –muotiblogin Anna Sofia Luostarisen sekä Chez Héléna –perheblogin Helena Liikasen.

Helena Liikanen kirjoittaa osa-aikaisen kotiäidin arjesta sekä Suomen ja Ranskan kulttuurisista ja sosiaalisista eroavaisuuksista perhe-elämän perspektiivistä. Hän on maailmaa nähnyt toimittaja-videojournalisti, joka on nyt asettunut Etelä-Ranskaan miehensä ja kahden lapsensa kanssa.

www.chezhelena.com

Anna Sofia Luostarinen ylläpitää klassiseen ja minimalistiseen muotiin ja kauneuteen keskittyvää blogia, johon tyylivaikutteita kirjoittaja on kerännyt ekspattivuosiltaan Etelä-Ranskasta ja Pariisista. Style Plaza on 26-vuotiaan kirjoittajansa tyylipäiväkirja matkalla kohti täydellistä vaatekaappia.

www.style-plaza.com

Suomen Blogimedia toivottaa uudet jäsenet tervetulleiksi!