Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Suomen Blogimedia kasvaa

Suomen Blogimedian itsenäisten bloggaajien joukkoon on liittynyt kuusi merkittävää muotibloggaajaa. Uudet blogit tuovat mediaan arviolta 70 000 uniikkia viikkolukijaa lisää ja ne muodostavat samalla Suomen Blogimedian uuden muotiin ja kauneuteen keskittyvän bloggaajaryhmän.

Suomen Blogimedian uudet muotiblogit ovat P.S. I love Fashion, Alexa Dagmar, Vilma P., L.A. Madde, Sí Moda ja The Oodt Diary by Sofia Ruutu. Nämä Suomen suosituimpiin lukeutuvat blogit tarjoavat lukijoilleen muun muassa tyyli-inspiraatiota, suoria shoppailuvinkkejä sekä tukea ostopäätöksille.

Kaiken kaikkiaan Suomen Blogimediaan kuuluu nyt 26 bloggaajaa, jotka tavoittavat arviolta 150 000 uniikkia kuluttajaa viikossa.

”Bloggaajat luovat trendejä, ilmiöitä ja vaikuttavat kiistatta tuhansien lukijoidensa kulutusvalintoihin viikoittain. Suomen Blogimedian uusien muotibloggaajien uskollinen lukijakunta on seurannut kirjoittajien elämää ja muotivalintoja jo vuosien ajan; suurin osa päivittäin”, kertoo toimitusjohtaja Tanja Ylikangas ja jatkaa:

”Mainostajalle uudet muotibloggaajamme tarjoavat todella kiinnostavia  mahdollisuuksia niin sisältöyhteistyön kuin display-mainonnan sekä näiden yhdistelmien muodossa.”

Uudet muotibloggaajat ja linkit blogeihin:

SBMfashion3

Kuva Mikko Puttonen